in

Avengers’ın Yıldızı Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10’un Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10 filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Vin Diesel, Captain Marvel rolüyle tanınan aktrisin sıradaki The Fast and the Furious yapımında yer alacağını açıkladı.

brie larson hızlı ve öfkeli 10 oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10 filmi ile The Fast and the Furious evrenine katılıyor. Avengers’ın yıldızının projeye dahil olduğunu Vin Diesel duyurdu.

“The Fast” Ailesi genişlemeyi sürdürüyor. Serinin başrolü Vin Diesel, Instagram heasbı üzerinden paylaştığı gönderide Marvel Sinematik Evreni’nde Captain Marvel karakterine hayat veren Brie Larson’ın Hızlı ve Öfkeli 10 kadrosuna katıldığını duyurdu.

Vin Diesel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

- Reklam -

“Evet, evet, evet… Omzumun üzerinden beni çatlatan bu meleği görüyor ve kendi kendinize, ’Bu Captain Marvel!’ diyorsunuz. Görüldüğü gibi bu fotoğrafta sevgi ve kahkaha var. Görülmeyen ise kendisi Fast 10 kadrosunun yeni karakteri. Hikâyemizde onun nasıl harika şekilde yer alacağını tahmin bile edemezsiniz. Güzelliğinin, zekâsının ve Oscar ödülünün ötesinde beklemediğiniz ama istediğiniz şeyleri seriye geri getirecek. AİLEYE hoş geldin Brie.”

brie larson vin diesel hızlı ve öfkeli 10 oyuncu kadrosu

Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10 Filmindeki İlk Süper Kahraman Yıldızı Değil

Son F9 filmi dahil olmak üzere Star Trek Beyond ve Community gibi yapımları da yöneten Justin Lin tarafından yönetilecek Hızlı ve Öfkeli 10, 2023 yılında izleyicilerle buluşacak.

Yapımın oyuncu kadrosunda Vin Diesel’e Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang ve Dom Toretto gibi isimler yer alacak. Serinin kötü karakterlerinden Cypher’a hayat veren Charlize Theron da yapımın kadrosunda yer alanlardan.

Bu yılın başında Jason Momoa (Aquaman) ve Daniela Melchior (The Suicide Squad) ikilisi de seriye katılarak yapımın süper kahraman açığını kapatmışlardı. Şimdiyse seriye bir Marvel evreninden bir isim katılmış oldu.

- Reklam -

Basmati Blues, Short Them 12 ve Just Mercy gibi filmlerde de rol alan Brie Larson aynı zamanda 2016 yılında Room filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kucaklamıştı. Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüllerin de sahibi olan Larson, son dönemlerin aranan oyuncuları arasında yer alıyor.

Öte yandan seride Luke Hobbs’a hayat veren Dwayne Johnson, Diesel’in geri dön çağrısını reddederek seride yer almama kararı arkasında durmuştu.

Hızlı ve Öfkeli 10 filmi 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

Brie Larson ismini The Fast serisinde görmek fikrine sizin bakış açınız ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Brie Larson’un Brian O’Connor’ın kız kardeşini oynayacağı kesinleşti an itibariyle.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni Need For Speed oyunu

Yeni Need For Speed Oyunu 2022 Yılı İçerisinde Çıkabilir

Aslan Şükür vefat yaşamını yitirdi

Çizgi Roman Kapaklarının Ressamı Aslan Şükür Hayatını Kaybetti