in

Yeni Bir Yüzüklerin Efendisi Oyunu Geliyor

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu yolda. Take-Two Interactive’in alt markası Privite Division, oyuncuları bir kez daha Orta Dünya’ya davet ediyor.

yeni yüzüklerin efendisi oyunu
Academy Award? nominee Fran Walsh & Philippa Boyens & Peter Jackson for Best Adapted Screenplay in New Line Cinema's epic adventure, "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring." Pictured is Best Supporting Actor nominee Ian McKellen (L) as Gandalf with Elijah Wood as Frodo. (Photo by New Line/WireImage)
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu için hazırlıklar başladı. Privite Division, The Lord of the Rings’in oyun dünyasındaki yeni macerası için Wētā Workshop ile anlaştı.

Take-Two Interactive Softwares şirketinin çatısı altında bulunan Privite Division yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu geliştiriyor. Başarılı oyun stüdyosu The Lord of the Rings üçlemesinde özel efekt alanında görev alan Wētā Workshop ile anlaştığını duyurdu.

2014 yılında kurulan Wētā Workshop interaktif oyunlar ve J.R.R. Tolkien’in yarattığı Orta-Dünya evreninde geçen yeni oyunlar üzerinde çalışıyor. Middle-earth Enterprises tarafından kitapların ve bununla birlikte tüm yazılı materyalleri kullanabilmesi için lisansı bulunan Wētā Workshop, bu anlamda her türlü yaratıcı inisiyatifi alabiliyor.

- Reklam -

Take-Two Interactive ve Wētā Workshop arasındaki bu iş birliği ise hayranları şimdiden heyecanlandırmış gibi görünüyor.

Private Division yöneticisi Michael Worosz konuya ilişkin şunları söyledi:

“Wētā Workshop ile birlikte bu muhteşem ve sevilen evrende geçen bir oyun yapmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız. Yüzüklerin Efendisi birçok farklı hikâyeye ev sahipliği yapıyor. Wētā Workshop’da bu hikâyeleri en iyi şekilde oyunlaştırıyor ve Orta-dünya içerisinde geçen keyifli bir oyun deneyimini sunuyor.”

yeni yüzüklerin efendisi oyunu - Privite Division

Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu “Farklı Bir Orta Dünya Deneyimi” Sunmayı Hedefliyor

Wētā Workshop yöneticisi Amie Wolken ise yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyununa imza atmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getiriyor:

- Reklam -

“Orta Dünya’da geçen ve oyuncuların daha önce oynadıklarından farklı bir oyun geliştirmek büyük bir ayrıcalık. Tolkien’in evrenini daha önce yapılmamış bir şekilde keşfetmek, Orta Dünya’nın bizzat hayranları olan bizler için heyecan verici. Yüzüklerin Efendisi sihrini yen hayranlara tanıtacağız.”

Henüz erken geliştirme aşamasında olan yapım için çıkış tarihi paylaşılmadı. Ancak oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapabileceği tahmin ediliyor.

Wētā Workshop özellikle The Lord of the Rings üçlemesi, Avatar ve Dune gibi yapımlarda görev almasıyla tanınıyor. Şirket aynı zamanda yer aldığı bu yapımlardan uluslararası ödüller kazanmayı da başardı. 2014 yılında oyun dünyasına da adım atan interaktif stüdyo, hikâye anlatıcılığını teknik yeniliklerle birleştirerek sunuyor.

Siz Wētā Workshop ve Take Two iş birliği ile gelecek yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Private Division

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kan Meselesi -  Ian Rankin

İskoç Polisiye Yazarı Ian Rankin’in Dedektif Rebus Serisi “Kan Meselesi” ile Devam Ediyor

the cw kanalı nextar

The CW İzleyicilerinin Yaş Ortalamasının 58 Olduğu Açıklandı: Kanalın Yeni Sahibi, Yayın Politikasını Güncelleyecek