in ,

Atıf Yılmaz’ın Ünlü Filmi “Aaahh Belinda”nın Netflix Uyarlaması için Fragman Yayınlandı

Aaahh Belinda fragmanı yayınlandı. Netflix, Atıf Yılmaz’ın ünlü Yeşilçam filmini yeni bur uyarlamayla tekrar izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Aaahh Belinda Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

Aaahh Belinda fragmanı çıktı. Atıf Yılmaz’ın 1986 tarihli kült Yeşilçam filmi, Netflix imzalı çağdaş bir uyarlamayla bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Daha önce Müjde Ar tarafından canlandırılan rol ise bu defa Neslihan Atagül’e emanet ediliyor.

Selvi Boylum Al Yazmalım, Bir Yudum Sevgi, Asiye Nasıl Kurtulur gibi yapımların yönetmeni Atıf Yılmaz’ın Yeşilçam klasiği Aaahh Belinda, yıllar içerisinde kült bir yapım kimliği kazanmıştı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı orijinal filmin oyuncu kadrosunda Müjde Ar ile beraber Macit Koper, Yılmaz Zafer ve Füsun Demirel gibi isimler rol almıştı.

Aradan geçen yaklaşık 40 yılın ardından, ünlü yapım bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni filmin yönetmenliği Ufak Tefek Cinayetler, Kuş Uçuşu, Aşk 101 gibi yapımlarla tanınan Deniz Yorulmazer üstleniyor. Yapımın senaryosu ise Söz, İlk ve Son, Sen Yaşamaya Bak gibi yapımların senaristi Hakan Bonomo tarafından kaleme alınıyor.

- Reklam -

Aaahh Belinda Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kâğıttan Hayatlar, Âşıklar Bayramı ve Geçen Yaz gibi Netflix projelerinde imzası olan OGM Pictures, Aaahh Belinda’nın da yapımcılığını üstleniyor.

Yeni filmin başrolü Dip, Araf ve Kara Sevda’dan tanınan Neslihan Atagül tarafından canlandırılıyor. Atagül’e Serkan Çayoğlu (Kiraz Mevsimi, Halka), Necip Memili (Çukur, Karakomik Filmler: Kaçamak), Meral Çetinkaya (Karanlıktakiler, Vizontele), Efe Tuncer, Beril Bozam, Sacide Taşaner, Anıl Çelik, Gamze Karaduman ve Kamil Güler eşlik ediyor.

Aaahh Belinda Netflix

- Reklam -

Aaahh Belinda Konusu

Atıf Yılmaz’ın klasik eserinden uyarlanan Aaahh Belinda, yakın zamanda yayınlanacak bir şampuan markası olan “Belinda” için bir televizyon reklamında yer alan genç oyuncu Dilara’yı odağına alıyor. Provalardan birinde Dilara’nın hayatı bir anda değişiyor ve senaryonun tüm unsurlarının gerçeğe dönüştüğünü fark ediyor. Artık onun adı Handan’dır. Dilara, kendisini çaresiz bir şekilde durumun aksini kanıtlamak üzere harekete geçerken buluyor.

Aaahh Belinda Fragmanı Netflix Film

Aaahh Belinda filmi 7 Nisan 2023 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz yeni uyarlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Given Animesi Yeni Bir Filme Kavuşuyor

Müzikleriyle Dikkat Çeken “Given” Animesi Yeni Bir Film Uyarlamasına Kavuşuyor

Counter-Strike 2 Hakkında Detaylar

Counter-Strike 2 Duyuruldu: İşte Tüm Detaylar