in , ,

Batman: Soul of the Dragon Fragmanı: 1970’ler Vizyonuna Dönüş

Batman: Soul of the Dragon fragmanı yayınlandı. Kara Şövalye yeni macerasında, 1970’lerin Gotham Şehri’de dövüş sanatları ekibiyle birlikte çalışıyor.

Batman: Soul of the Dragon
- Reklam -
- Reklam -

Batman: Soul of the Dragon filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Warner Bros. Animation, Kara Şövalye ve müttefiklerini 1970’lere getiren süper kahraman dövüş sanatları filmi Ejderhanın Ruhu’nda, yepyeni bir macera ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

DC Sinematik Evreni için hayranlar heyecanla farklı birkaç yapımı bekliyorlar. Bunlardan ilki, birkaç defadır erteleme alan ve Koronavirüs nedeniyle geciken Wonder Woman 1984 filmi. Neyse ki Warner Bros. yapımı daha fazla ertelemeden, sinemalar ile aynı anda HBO Max’te de göstereceğini duyurdu. Bununla birlikte önümüzdeki yıl gelmesi beklenen bir diğer yapım ise Zack Snyder’s Justice Leauge olacak. Birer saatten oluşan dört bölüm halinde yine HBO Max’e gelecek ve hayranlara Snyder’ın vizyonunu izletme şansı sunacak.

Zack Snyder’s Justice League - Ek Çekim

- Reklam -

Ancak tüm bunların yanında, tartışmasız olarak DC’nin en iyi yaptığı şeylerden biri de animasyonları. Çoğu, özellikle ülkemizde sessiz sedasız bir çıkış gösterse de hem kalite hem tutarlılık anlamında sinema evrenine göre çok daha iyi bir seyir zevki sunuyor. İşte onlardan bir yenisi olan Batman: Soul of the Dragon için ilk fragman yayınlandı.

R-rated, yani 18 yaş üstü olarak gelecek yeni animasyon yapımı, öncülü Batman: Death in the Family ve Justice League Dark: Apokolips War gibi bolca şiddet sahnesi içerecek.

Batman: Soul of the Dragon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragman, Bruce Wayne’in Batman olmak için birlikte eğitim aldığı dövüş sanatçılarıyla yeniden bir araya gelmesini ve 70’lerin Gotham Şehri’ni Kobra ile ekibine karşı savunduğunu gösteriyor. Film, önceki çizgi roman hikâyelerine doğrudan dayanmayan yeni bir orijinal senaryoya dayanıyor.

Batman: Soul of the Dragon’un yönetmenliği Sam Liu ve baş yapımcılığını ise Bruce Timm üstleniyor. Animasyonda Bruce Wayne / Batman rolünü David Giuntoli, Richard Dragon rolünü Mark Dacascos, Lady Shiva rolünü Kelly Hu, Ben Turner / Bronze Tiger rolünü Michael Jai White, O-Sensei rolünü James Hong ve Jeffrey Burr rolünü de Josh Keaton seslendiriyor

- Reklam -

Batman: Soul of the Dragon fragmanı

Kara Şövalye’nin yeni macerası 12 Ocak 2021’de dijitalde, 26 Ocak 2021’de ise Blu-ray ve 4K UHD olarak çıkacak.

Batman: Soul of the Dragon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Warner Bros. Animation yine iyi bir iş çıkartabilecek mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cbr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü Hakan Bıçakcı

2020 Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü Hakan Bıçakcı’nın Oldu

GTA temalı market San Andreas Ukrayna

GTA Temalı Süpermarket: San Andreas Rüzgârları Ukrayna’da