in

Black Widow İçin Neden Cenaze Töreni Yapılmadığını Avengers: Endgame Yönetmeni Açıkladı

Avengers: Endgame yönetmenlerinden Joe Russo, filmde neden Black Widow karakterine özel bir uğurlama töreni yapılmadığının sebebini açıkladı.

Black Widow Marvel Corona
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame filmiyle ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Film çıktığından beri eleştirildiği birçok nokta vardı. Bunlardan biri de Black Widow karakterinin ölümü sonrası kendisine özel bir cenaze töreni düzenlenmemesi ve düzgün şekilde yas tutulmamasıydı. Filmde, tarihin akışının değiştirilmesi ve evrendeki canlıların yarısının tekrar hayata döndürülmesi için Ruh Taşı’nın alınması gerekiyordu ve bu uğurda Black Widow kendini feda etmişti. Fakat filmin sonunda benzer bir sebeple kendini feda eden Tony Stark’ın aksine, Black Widow’ın ekip arkadaşları ve müttefikleri kendisi için doğru düzgün yas tutmadı.

Konuyla ilgili nihayet filmin yönetmenleri Russo Kardeşler’den Joe Russo iki farklı söyleşide konuya açıklık getirdi.

Black Widow ve Hawkeye

- Reklam -

Tony Stark Marvel’da Başka bir Yapımda Olmayacak, “Black Widow”un ise Hâlâ Zamanı Var

Joe Russo, öncelikle şunları söylemişti:
Şimdi birçok hayran Natasha’nın neden Tony’nin ölümü sonrası yapılan bir cenaze töreni gibi uğurlanmadığını soruyorlar. Çünkü Tony’nin başka bir filmi yok. Endgame, Tony için son Marvel yapımıydı. Fakat Natasha’nın kendisine özel solo bir filmi geliyor. Marvel Sinematik Evreni’nin artık doğrusal düzlemde ilerlemediğini herkes biliyor olmalı. Yani bu karakterin MCU’da vakit geçirecek bolca zamanı var.
Ardından, Avengers: Endgame için geçtiğimiz günlerde çıkan DVD/ Blu-ray özel versiyonlarında konuşan yönetmen, Robert Downey Jr.’ın karakteri Tony Stark’ın filminde Black Widow’dan daha fazla dikkat çekmesinin bir nedeni olduğunu söyledi.
Avengers ekibinin, geçmişten döndükten sonra Black Widow için yas tuttukları zamanı unuttunuz mu? Belki cenaze töreni ekranlardan uzak bir şekilde yapıldı. Belki de bu daha sonra gösterilecektir, çünkü hâlâ MCU’da anlatılmayı bekleyen tonlarca hikaye var.
Black Widow ölüm sahnesi

Marvel Sinematik Evreni’nin 5. fazı için izleyeceğimiz ilk yapım olan Black Widow filmi, 1 Mayıs 2020’de sinemalarda olacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu sebeple dahi olsa bile bir cenaze töreni gerekmez miydi? Ya da Russo’nun yaptığı açıklama biraz top çevirmek gibi mi oluyor?

- Reklam -

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hawkeye, Black Widow Filminde Gözükecek mi? Scarlett Johansson Açıkladı!

* Avengers: Endgame’in Son Anda Vazgeçilen Alternatif Senaryosu: Korkunç!

Kaynak: Independent

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Luke Skywalker

Luke Skywalker Hakkında Ortaya Atılan Yeni Teori Her Şeyi Değiştirebilir

Avatar: The Last Airbender 4. Sezon

Avatar: The Last Airbender’ın 4. Sezonu Nasıl Olurdu?