in

Cehennem Melekleri’nde Kritik Ayrılık: Sylvester Stallone Seride Son Kez Yer Alacak

Cehennem Melekleri 4 filmi bir ayrılığa şahitlik ediyor. Devam yapımında Sylvester Stallone, başrolü Jason Statham’a devredecek.

cehennem melekleri 4 sylvester stallone
- Reklam -
- Reklam -

Cehennem Melekleri 4 filmi ile Sylvester Stallone, seriye veda ediyor. Ünlü oyuncu, The Expendables setindeki son gününü paylaşarak serinin kendisi için final olduğunu açıkladı.

İlk filmi 2010’da, üçüncü filmi ise 2014 yılında yayınlanan, hayranların uzun süredir devamını merakla beklediği The Expendables serisi, nihayet 4. filmi ile gelmeye hazırlanıyor. Serinin ilk filmini de yöneten Stallone, aslında yaratıcı farklılıklar nedeniyle 2017’de projeden ayrılmıştı. Ancak daha sonra 2018 yılında tekrar anlaşarak yapıma geri döndü. Bu sırada geliştirmeler sürerken, Koronavirüs pandemisinin de gelmesiyle birlikte yapım oldukça gecikti. Ancak nihayet dördüncü maceranın çekimleri Eylül 2021’de başladı.

Sylvester Stallone, seriye ikonik takım lideri Barney Ross rolüyle geri dönüyor. Önceki filmlerden tanıdığımız Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture gibi isimler de kendisine bir kez daha eşlik ediyor. Ancak geçen ağustos ayında açıklandığı üzere yapıma yeni bazı isimler de katıldı. Bunlar arasında Megan Fox, 50 Cent, Andy Garcia ve Tony Jaa yer alıyor.

- Reklam -

Max D. Adams, John Joseph Connolly ve Spenser Cohen tarafından yazılan Cehennem Melekleri 4 filminin konusu şu an için henüz bilinmiyor. Her filmde farklı bir yönetmen ile gelen seri, bu kez de akış bozmadı ve başa üçüncü filmin yönetmeni Patrick Hughes yerine Need For Speed ​​yönetmeni Scott Waugh geçti.

Cehennem Melekleri 4 ile Sylvester Stallone Başrolü Jason Statham’a Devrediyor

The Expendables 4 Cehennem Melekleri 4 Sylvester Stallone

Üç Oscar adaylığı da bulunan ünlü aktör Sylvester Stallone, Instagram üzerinden setteki son gününü paylaştı. Daha önce Jason Statham ile kostümlü bazı sahne arkası fotoğraflarını da paylaşan Stallone, son gönderisinde hayranlara “Bu benim serideki son günüm olacak,” diyerek yeni yapımlarda rol almayacağını resmen doğruladı. Son gününü “acı tatlı” olarak yorumlayan aktör, başrolü Jason’a devretmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

- Reklam -

Cehennem Melekleri 4’ün “insan dokunuşu” olmasını umduğunu ve izleyicilerin filmin amacı ve karakterleriyle bağ kurabileceklerini ve kendileriyle özdeştirebileceklerini söyleyen oyuncu “Zor kısım bu,” diye ekledi. “Kalp, enerji ve mizah.”

Stallone’un yaptığı paylaşım sonrası, dördüncü filmde öleceğine kesin gözle bakılıyor. Statham’ın karakteri Lee Christmas’ın koltuğu devraldığını belirtmesi de, 5. film gibi bir düşüncenin olduğunu ortaya çıkarıyor. Ancak şu an Londra’da devam eden çekimlerin ne zaman sonlanacağı ve filmin ne zaman beyaz perdeye geleceği gibi bilgiler henüz bilinmiyor.

Cehennem Melekleri’nin yeni macerasından beklentileriniz neler? Stallone’un seriden ayrılacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aylık Öykü Seçkisi 144. Sayı "Eşkıya Öyküleri"

Aylık Öykü Seçkisi’nin 144. Sayısı Yayında: “Eşkıya Öyküleri”

The Matrix 5 Resurrections

Matrix 5 Gelebilir: Warner Bros. CEO’sundan Heyecanlandıran Çıkış