in

Chris Evans: “Marvel’a Fantastik Dörtlü’deki Alev Adam Rolüyle Dönmek Harika Olurdu”

Marvel filmlerinde Captain America karakterini canlandıran Chris Evans, evrene daha önce canlandırdığı Fantastik Dörtlü’deki Human Torch rolüyle dönme ihtimali hakkında konuştu.

Chris Evans Marvel Fantastik Dörtlü Alev Adam Captain America
- Reklam -
- Reklam -

Chris Evans, Marvel Sinematik Evreni’ne dönme ihtimali hakkında konuştu ve Captain America yerine Fantastik Dörtlü’deki Human Torch (Alev Adam) rolüyle yeniden dönebileceği sinyalini verdi.

Chris Evans, 2005 yılında Fox’un Marvel’ın ilk ailesini beyaz perdeye taşımaya yönelik ilk girişiminde Johnny Storm, diğer adıyla Alev Adam karakterini canlandırdı. Fantastik Dörtlü ve 2007 devam filmi Fantastic Four: Rise of Silver Surfer pek de iyi karşılanmadı, ancak daha büyük ve daha iyi şeylerin yolunu açtı.

Kevin Feige ve şirketin 2008’de Iron Man ile Marvel Studios ve MCU’yu başlatmasının ardından Evans, 2011’de Captain America: The First Avenger’da Steve Rogers’ı canlandırarak evrene geri döndü. Yıldız oyuncu ardından sırasıyla The Avengers (2012), Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War ( 2018) ve Avengers: Endgame (2019) filmlerinde yer aldı. Endgame’de Cap’in kalkanını ve mantosunu Anthony Mackie’nin Sam Wilson karakterine bırakıp seriden ayrıldı. O zamandan beri hayranlar, Evans’ın bir kez daha Marvel Sinematik Evreni filmlerinde yer alıp almayacağını merak ediyorlar. Daha da ötesi eğer dönecek olursa Steve Rogers olarak mı yoksa Fantastik Dörtlü’nün bir üyesi olarak mı döneceğini soruyorlar. MCU’nun dördüncü aşamasıyla başlayan çoklu evren ile şu an için her şey mümkün gözüküyor.

- Reklam -

Chris Evans: “Marvel’a Captain America Yerine Fantastik Dörtlü ve Alev Adam Rolüyle Dönmek Daha Kolay”

Chris Evans Marvel Fantastik Dörtlü Alev Adam Captain America

Şu sıralar seslendirme kadrosunda yer aldığı Lightyear filmi için tanıtım turlarına çıkan oyuncu, MTV’ye verdiği röportaj sırasında MCU’ya Johnny Storm olarak geri dönüp dönmeyeceği soruldu. Bu fikri harika bulduğunu söyleyen oyuncu, şimdilik Marvel cephesinden kimsenin kendisiyle bu konuda konuşmadığını vurguladı.

“Tanrım, bu harika olmaz mıydı? Gerçekten harika olmaz mıydı? Hayır, kimse bana bu konuda gelmedi. Yani, artık tam olarak aynı görünmüyorum. Sonuçta bu karakteri canlandırmamın üzerinden 15, neredeyse 20 yıl geçti. Aman Tanrım, yaşlıyım! Ama bu karakteri gerçekten seviyorum… şimdi Fantastik Dörtlü ile bir şeyler yapmıyorlar mı?”

Kendisine yeni Fantastik Dörtlü filmi dışında karakterin bir varyantını oynama fikri sorulduğunda da Evans bunun Kaptan olarak geri dönmekten daha kolay olacağını söyledi.

- Reklam -

“Evet. Bak, buna bayılırdım. Aslında bu benim için Kaptan olarak geri dönmekten daha kolay olur. Ne demek istediğimi anlıyorsun, değil mi? Cap benim için çok değerli. Ve bunun bozulmasını istemiyorum. Ama Johnny Storm’un hak ettiğini gerçekten almamış gibi hissediyorum. Karakteri canlandırdığımda Marvel gerçek temellerini henüz bulmamıştı. Bu yüzden o rolü sevdim ve kim bilir…”

Marvel cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, oyuncunun role sıcak bakıyor olması ile ana kadroda olmasa bile varyant olarak görünebileceği ihtimallerini güçlendirmiş durumda. MCU’nun merakla beklenen Fantastic Four filminin şu an için çıkış tarihi veya oyuncu kadrosu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmış değil.

Chris Evans’ı bir kez daha Human Torch rolünde görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Çok iyi olur bence, umarım gerçekleşir :slightly_smiling_face: O filmlerdeki kadro aynen korunsa keşke :disappointed:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bill clinton 51 bölge uzaylı

Eski ABD Başkanı Bill Clinton, 51. Bölge’ye “Uzaylı Aramak” için Federal Ajan Gönderdiğini İtiraf Etti

Hikâyemiz Burada Başlıyor - Tobias Wolff | Haftanın Kitabı #226

Hikâyemiz Burada Başlıyor – Tobias Wolff | Haftanın Kitabı #226