in

Doctor Who’nun 11. Zaman Lordu Matt Smith, Star Wars’un Yeni Filmine mi Hazırlanıyor?

Bu dedikodu çok konuşulacak gibi. Yeni Star Wars filminde genç İmparator Palpatine için Matt Smith iddiaları ortaya atıldı.

matt smith palpatine star wars
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: Episode IX’la ilgili yeni dedikodular Matt Smith’in filmde yer alacağı, dahası genç İmparator Palpatine’i oynayacağı yönünde. Star Wars hayranları bu haberin bir zaman yolcusu senaryosunun görünen kısmı olup olmadığına dair kafa patlatmaya başladılar bile.

Pazartesi günü The Weekly Planet Podcast’in sunucuları Star Wars 9’un setinde çalışan “anonim” bir çalışanın gönderdiği “anonim” bir e-postayı içeren yeni bölümlerini yayınladılar. Kaynağın dediğine göre Matt Smith filmde genç İmparator Palpatine olarak gözükecek.

Star Wars: Rebels animasyonunun “A World Between Worlds” bölümünde çok geniş bir portal ağına ev sahipliği yapan Lothal gezegeninde eski bir Jedi tapınağı bulunduğunda, evren içerisindeki zaman yolculuğu sistemi de bizlere tanıtılmıştı.

- Reklam -
- Reklam -

O bölümdeki İmparatorluk bakanı şöyle demişti:
“Bütün uzay-zamanda yürüyüş yapabileceğin bir yol, onu kim kontrol ederse, evreni de kontrol eder.”
Star Wars Episode IX

Gelecek film Lothal’daki Jedi tapınağını ya da Star Wars’un pek bahsedilmemiş, hiç dokunulmamış çoklu evrenini inceler mi dersiniz?

Star Wars: Episode IX, 20 Aralık 2019’da izleyicilerle buluşacak. Matt Smith’i filmde genç İmparator Palpatine olarak görmeye siz ne dersiniz?
Kaynak: Inverse

Volkan Şahin

15 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Edebiyata olan sevgisi babasıyla Sirkeci'ye gidip kitap aldığı çocukluk günlerinde başladı. Gazetenin birinin verdiği kuponları biriktirerek aldığı kitap setinin içerisinde, okuduğu ilk ciddi eser olan Suç ve Ceza ile tanıştığında on iki yaşındaydı. O gün Dostoyevski de, Edebiyat da onun için bambaşka bir boyuta ulaştı. Süperkahramanları sever, küçük bir çocukken koltuktan koltuğa zıplayıp "Ben Örümcek Adamım!" dediği rivayet edilir. Buna rağmen hiçbir zaman süperkahraman olmak istememiştir. Arada sırada meramını anlatmak için hikaye yazmayı sever. Fransız Dili ve Edebiyatı okuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aragorn ust

Viggo Mortensen’den Genç Aragorn’a Tavsiyeler

vakifbank kultur yayinlari

VakıfBank Kültür Yayınları Edebiyat Dünyasına “Merhaba” Dedi