in ,

Hızlı ve Öfkeli Serisinin Yeni Filmi “Fast X”ten Aksiyon Dolu Yeni Fragman

Fast X fragmanı paylaşıldı. Dominic Toretto ve ailesi aksiyon dolu maceraları için onuncu defa geri dönüyor.

Fast X Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Fast X fragmanı yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli 10, kadrosuna kattığı yıldız isimler ile aksiyon dozunu daha da yükselteceğini vadediyor.

Hızlı ve Öfkeli serisinin iki bölümden oluşan finalinin ilk yarısı olarak lanse edilen Fast X, Vin Diesel’in canlandırdığı Dominic Toretto ve ailesini adrenalin dolu bir başka macera için yeniden bir araya getiriyor. Hernan Reyes’in oğlu ana kötü adam Dante rolündeki Jason Momoa ve Bay Hiçkimse’nin kızı ve Dom’un ekibi için yeni bir müttefik olan Tess rolündeki Brie Larson gibi dünyaca ünlü yeni oyuncuların yanı sıra geri dönen birçok tanıdık yüzle Fast X kadrosu serinin şimdiye kadarki en geniş kadrosu olma özelliğini taşıyor.

Fast X’in vizyon tarihi öncesinde Universal, Fast Saga’nın sondan bir önceki filminin ikinci tam fragmanını yayınladı.

- Reklam -

Fast X Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi

Yeni görüntüler Momoa’nın acımasız kötü adamına ve filmin heyecan verici aksiyon sahnelerine daha fazla bakış sunuyor. Ayrıca bazı karakterlerin değişen bağlılıklarına dair ipuçları veriyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

Fast X Fragmanı – Hızlı ve Öfkeli 10 – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Fast X fragmanı en başından itibaren Jason Momoa’nın karakteri Dante’yi ve onun Vatikan Şehri’ni Kutsal Hazine Avcıları’na bir saygı duruşu niteliğindeki dev bir yuvarlanan bombayla havaya uçurmaya yönelik sapkın planını öne çıkarıyor.

- Reklam -

Dante, Hızlı ve Öfkeli 5’te yer alan kötü adam Hernan Reyes’inin oğlu olarak seriye katılıyor. Dante babasının ölümü nedeniyle Dom ve ailesinden intikam almaya kararlıdır ve fragman, kötü adamın köken hikâyesinde ne kadar etkili olduklarını keşfediyor. Bir noktada Cipher Dom’u “şeytan geliyor” diye uyarıyor ve Charlize Theron’un kötü siber teröristinin Dante için önceden düşünüldüğü kadar müttefik olmayabileceğini öne sürüyor.

Hızlı ve Öfkeli 10 Fragmanı Yayında

Yönetmenliğini Louis Leterrier’in (Clash of the Titans, The Incredible Hulk) üstlendiği Fast X’in oyuncu kadrosunda bahsi geçen isimlerin yanı sıra Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena ve Scott Eastwood’un yanı sıra Oscar ödüllü Helen Mirren da yer alıyor.

Yeni Fast and Furious filmi 19 Mayıs 2023’te sinema salonlarında olacak.

Hızlı ve Öfkeli 10’un yeni yayınlanan fragmanını sizden nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fubar Fragmanı: Yeni Arnold Schwarzenegger Dizisi

Arnold Schwarzenegger’lı Netflix Dizisi “FUBAR”dan Yeni Fragman

Göremediğimiz Tüm Işıklar Fragmanı Yeni Netflix Dizisi

Pulitzer Ödüllü Romandan Uyarlanan “Göremediğimiz Tüm Işıklar” Dizisinden İlk Fragman