in

Ghostbusters: Afterlife Vizyon Tarihi Güncellendi

Ghostbusters: Afterlife vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Hayalet Avcıları’nın yeni macerası ilk açıklandığı günden neredeyse bir yıl sonra çıkacak.

Ghostbusters: Afterlife İnceleme
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife vizyon tarihi bir kez daha ertlendi. Yeni Hayalet Avcıları macerası için bir süre daha beklememiz gerekecek.

İlk iki Hayalet Avcıları filminin devamı olarak hazırlanan yeni yapım, 2020 yılının en çok beklenen işlerinden biriydi. Yeni macerada, ilk iki filmde yer alan isimlerin bazıları tekrar sahneye çıkartmaya hazırlanıyordu. İlk filmlerin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu olan Jason Reitman’ın, hikâyeye nasıl devam edeceğini ve daha önce olanları onurlandıracağını görmek hayranları oldukça heyecanlandırıyor. Geçen yılın sonlarında yayınlanan fragmanla da kuşaklar arası süren ilgi çekici bir maceranın bizleri beklediğini görebiliyorduk.

Diğer tüm projelerde olduğu gibi Ghostbusters: Afterlife da, mart ayında tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgınından nasibini aldı ve ertelendi. Sony, mart sonunda 2020’de çıkacak olan pek çok filmin vizyon tarihini 2021’e atmıştı. Hayalet Avcıları da bundan payını almış ve 10 Temmuz 2020’den, 5 Mart 2021’e ertelenmişti. Ancak planlar pek de istendiği gibi gitmedi ve çoğu filmin vizyon tarihi ikinci kez değişti. Şimdi de, büyük yapımların çakışmasını önemek adına Sony, Ghostbusters: Afterlife için yeni bir vizyon tarihi belirledi.

- Reklam -

Yeni Hayalet Avcıları

Sony, resmi olarak Ghostbusters: Afterlife’ın çıkış tarihini 11 Haziran 2021 olarak duyurdu. Yapılan bu yeni erteleme için herhangi bir neden belirtilmedi. Ancak stüdyo, yeni tarihin orijinal Ghostbusters filminin 1984’te piyasaya sürüldüğü hafta sonu olduğunu belirtti. Yeni tarih de buna dayandırıldı.

Ghostbusters: Afterlife Eski Oyuncu Kadrosundan Birçok İsmi Barındıracak

Şimdiye kadar beyaz perdeye gelen en iyi fantastik komedi serilerinden biri olan Hayalet Avcıları, popüler kültürün klasik ve kült yapımları arasında gösteriliyor. Yapım, beyaz perdeye geldiğinde tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına ulaşan komedi filmi olmuştu.

Ghostbusters, hayaletler üzerine yaptıkları araştırmalar için işlerinden kovulan doğaüstü bilim adamlarının etrafında dönen konuları ele alıyor. İşlerini kaybettikten sonra, New York’ta doğaüstü bir danışmanlık ve hayalet yakalama hizmetine başlayan Hayalet Avcıları’nda Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis ve Rick Moranis’in de dahil olduğu bir oyuncu kadrosu vardı.

- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife Çıkış Tarihi

Yeni macerada Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace ve Paul Rudd gibi oyuncular var. Ayrıca Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver ve Annie Potts gibi ilk filmin aktörleri orijinal rollerini yeniden canlandırmak için geri döndü.

Yapımın bir kez daha erteleme almış olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Ghostbusters 2020’nin Çekimleri Tamamlandı

Kaynak: Micky

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino Cadılar Bayramı Film Önerisi Peopletoys

Quentin Tarantino, Cadılar Bayramı İçin Film Önerdi: Peopletoys

Ay'da Su Bulundu

Ay’da Su Varlığının Yaygın Olduğu Doğrulandı: Astronotlar da Kullanabilecek!