in ,

Ghostbusters: Afterlife Filminden Beklenen Fragman Yayınlandı!

Orijinal Hayalet Avcıları evreninde geçen ve tanıdık yüzleri de içeren Ghostbusters: Afterlife filminden ilk fragman yayınlandı.

Ghostbusters: Afterlife 2020
- Reklam -
- Reklam -

2019 Comic Con Experience – São Paulo (CCXP19) film festivali kapsamında yeni fragmanlar bizlerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay çekimlerinin tamamlandığı haberini aldığımız Ghostbusters: Afterlife filminden, beklenen ilk fragman yayınlandı.

Filmin ismi şimdiye kadar Ghostbusters 2020 olarak geçiyordu. CCXP19 etkinliği kapsamında, 2 gün önce filmin resmi adı ve afişi açıklanmıştı.

Hayalet Avcıları serisi şimdiye kadar toplamda üç filme sahip. Serinin orijinal filmleri 1984 ve 1989 yıllarında çıkmış ve oldukça sevilmişti. Buna rağmen uzun bir süre boyunca devam filmi gelmedi. Ardından 2016 yılında, seriden bağımsız ve kadınların başrolünde olduğu yeni bir film vizyona girdi. Fragmanlarının yayınlandığı andan itibaren eleştiri yağmura tutulan film tahmin edeceğiniz üzere sinemalara geldiğinde de pek fazla sevilmedi. Gerek eleştirmenlerden gerekse seyircilerden olumsuz tepkiler aldı.

- Reklam -

Böylece yapım şirketi seriyi köklerine döndürme kararı aldı ve orijinal Hayalet Avcıları evrenine yeni bir film daha hazırlamaya başladı. Üstelik bu açıklama yapıldıktan çok kısa bir süre sonra Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson’ın da filmde kendi rolleriyle olacağı duyuruldu. (Orijinal kadroda bulunan Harold Ramis 2014’te aramızdan ayrılmıştı.) Yaklaşık 6 ay süren çekimler de geçtiğimiz ekim ayının sonlarına doğru açıklandı. Ve ilk fragman da nihayet yayınlandı.

Ghostbusters: Afterlife Fragmanı

YouTube video

- Reklam -

Uzun zamandır beklenen Ghostbusters 3, Jason Reitman tarafından yönetiliyor. Oscar adaylığı bulunan yönetmenin Ghostbusters 1 ve 2’nin başındaki isim olan Ivan Reitman’ın oğlu olduğunu da hatırlatmış olalım.

Senaryosunu Monster House ve City of Ember gibi yapımlarla tanıdığımız Jason Reitman ve Gil Kenan ikilisinin üstlendiği Afterlife, orijinal Ghostbusters’ın ana kadrosunu meşaleyi daha genç bir nesile aktarmak için geri getiriyor. Yeni filmde yer alan oyuncular arasında Finn Wolfhard (Stranger Things) ve Mckenna Grace (Annabelle Comes Home) ile birlikte Carrie Coon ve Antman’den tanıdığımız Paul Rudd gibi isimler bulunuyor.

Ghostbusters: Afterlife ne zaman sinemalarda olacak sorusunun cevabını ise geçtiğimiz aylarda almıştık. Film, 8 Temmuz 2020 tarihinde beyaz perdede olacak.

Bir önceki kadınların başrolde olduğu Hayalet Avcıları sonrasında gelen yeni film konusunda sizlerin düşünceleri nelerdir? Sizce ortaya daha iyi bir iş çıkabilir mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Ghostbusters 2020’nin Çekimleri Tamamlandı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu fragman beklentimi düşürdü. Sanki Stranger Things dizisinde oynayan çocukların (çocuklardan biri de oynamış zaten ) hayalet avcıları kostümlü halleriyle bu filmi yapmış gibiler. Konu çocukların üzerinden ilerlerse kadın versiyonlu halinden daha kötü olacak gibi.

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Sıkı hayranların hevesi ikinci defa kırılacak gibi. Onların istediği devam filmi, eski ekiple çekilen bir şey. Yıllardır üçüncü filmin dedikoduları yapıldı. O süreç sırasında Harold Ramis hayata gözlerini yumdu. Vs. vs.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Her an birisi bir espri patlatacak ve bir yerlerden o soundtrack çalınacak diye bekledim ama olmadı. Umarım bu fragman sadece tadımlıktır, asıl GB ikinci fragmanda belli olacaktır. Aksi halde kimse GB’ yi korku filmi tadında izlemek istemeyecektir. :smiley:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filme gidersem sırf orijinal ekip olduğu için giderim. Ama, ekibi sadece bir kaç sahnede kullanırlarsa gitmem. Ki, şu anda öyle görünüyor. Trailerda hiç görünmediler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

the irishman izlenme rakamlari aciklandi

The Irishman İzleyicilerinin Ancak %18’i Filmi Tamamlayabildi

Netflix Locke & Key Poster

Locke & Key Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı