in

Harrison Ford, Indiana Jones’u Kimselerle Paylaşamıyor

Ünlü aktör Harrison Ford, Indiana Jones rolünü kendisinden sonra başka birinin canlandırmasını kesinlikle istemiyor.

harrison ford indiana jones
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones 5‘in çekimleri sürekli ertelenedursun, ilerleyen yaşına rağmen Harrison Ford‘un ünlü arkeoloğu canlandırmaktan vazgeçmeye hiç niyeti yok.

Geçtiğimiz günlerde USA Today‘le özel bir röportaj gerçekleştiren ünlü aktör en sevdiği repliklerle ilgili sorulara cevap verdi. Sıra yeni çekilecek Indiana Jones filmine geldiğindeyse ilginç bir diyalog yaşandı. Muhabir Craig Melvin, “Indiana Jones’la işiniz bittikten sonra bu rolde hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?” şeklinde bir soru sormuş. Harrison Ford ise bir elini esprili bir şekilde onun omzuna koyup şu cevabı vermiş:
“Craig. Benden sonra hiç kimse Indiana Jones olmayacak. Anlamıyor musun? Indiana Jones benim. Ben gittiğimde o da gidecek. Eh, sanırım bu haberi Chris Pine’a vermenin berbat bir yolu oldu bu. Üzgünüm ahbap.”
Ford, Chris Pine‘dan söz ederken onun yerine Indiana Jones rolü için düşünülen son aktörü kastediyor elbette. Daha önce Robert Pattinson (Alacakaranlık) ve Chris Pratt (Guardians Of The Galaxy) gibi isimler de gündeme gelmiş ancak Harrison Ford bu rolü kendisinin oynayacağı konusunda ısrar etmişti. Steven Spielberg‘ün gönlünün de ondan yana olması aktörün elini güçlendiriyor elbette. Tabii hayranlarının da öyle…

Harrison Ford daha önce Han Solo rolünü de kimseye bırakmak istemediğini söylemiş, senaristlere karakteri öldürmelerini söylemişti. Aktörün en sevdiği rolünün Indiana Jones olduğu düşünüldüğünde “Acaba yeni filmde bizleri duygusal bir ölüm sahnesi mi bekliyor?” sorusunu akıllara getiriyor.

- Reklam -

Gel gelelim Indiana Jones 5’in senaryosu bir türlü tamamlanamadı. Geçtiğimiz haftalarda senaristi üçüncü kez değişen film hâlâ yazım aşamasında. Dileyelim de Ford’un dediği gibi olsun ve onun yerine başka birini izlemek zorunda kalmayalım.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Bencilce bir istek. Indy, Harrison Ford ile özdeşleşmiş olabilir ama tapulu malı değil. Disney umarım 5.filmde karakteri öldürüp seriyi sıfırlar ve Chris Pratt ile el sıkışır.

    En büyük Indy adayım Chris Pratt. Role yakışır.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Shia LaBeouf’da benim adayım.Kristal kafa tasında oyunculuğu çok iyiydi.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    LaBeouf zor. Abimiz bambaşka sulara yelken açmış durumda. Eh, zaten Spielberg’le yaptığı projeler arasından ilk Transformers haricindekileri pek sevmiyor. Yeni Indi filminde onu yan rolde görmek bile bu saatten sonra olmazmış gibime geliyor.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Alsın onun olsun. Zaten bir tane tarihi eşya için yüzlerce tarihi eşyayı / mekanı yok eden arkeolog olmaz olsun(arkeolog tu değil mi?). :smiley: :smiley:

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    D.Rock Johnson’a bıraksın bence. Bu role cuk oturur. Hem komik hem karizma adam. Bencillik yapmayı bırakmalı bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Sağır Sultan

Seçkide 119. Sayı: “Sağır Sultan Öyküleri”

deadpool spider man ust

Deadpool Yeni Spider-Man Filminde Görünebilir