in

Iron Man, Black Widow Filmi İçin Geri Dönüyor

Marvel’ın 4. Faz’ında bulunacak karakterler şekillenmeye başladı. Robert Downey Jr., Black Widow filmi için Iron Man rolüne geri dönüyor.

Iron Man Black Widow
- Reklam -
- Reklam -

Yeni alınan bilgilere göre Robert Downey Jr., Black Widow filminde bir kez daha Tony Stark/Iron Man karakterini canlandırmak için geri dönecek.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz’ının ilk filmi olacak Black Widow, aslında Captain America: Civil War’dan sonraki; Avengers: Infinity War’dan önceki dönemi işleyecek. Bu sayede film Endgame sonrası bir hikâyeye sahip olmak yerine, bu aradaki boşlukları giderecek bir ön-film rolü üstlenecek.

Filmin baş rolünde Black Widow karakteriyle, Scarlett Johansson bulunacak. Aynı zamanda Captain America’nın Rusya versiyonu Red Guardian karakterini de, David Harbour canlandıracak. Rachel Weisz ve Florence Pugh ise Black Widow’un yanındaki diğer ajanlara hayat veriyor olacaklar.

- Reklam -

Iron Man Black Widow 2

Bu filmin kötü adamının ismi Taskmaster; kendisi olabilecek en korkunç düşmanlardan bir tanesi. Taskmaster’ı tehlikeli kılan özelliği ise “fotojenik refleksler” olması. Yani kötü adamımız kapıştığı kişinin dövüş tarzını anında hafızasına kaydedip kopyalayabiliyor. Şu ana kadar Natasha’nın yanında hangi dost karakterlerin bulunacağının bir listesi yoktu. Gelen son haberlere göre Black Widow yanında hayli tanıdık bir yüzü görecek.

Deadline, Saturn Ödülleri için yazdığı raporunda Robert Downey Jr.’ın Iron Man olarak geri döneceğini söylüyor. 2020’nin Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan Black Widow filminde Iron Man’in yer alacağı zaten söylenti olarak dolaşıyordu. Çünkü bu film birçok yeni karakterin cameo (filmde ufak bir sahnede görünmek) yapabileceği ve çoktan tanıtılan karakterlerin yeniden ortaya çıkabileceği, elverişli bir zaman dilimine sahipti. Deadline’ın raporu da Downey’nin isminin dayanaksız olmadan anıldığı ilk kaynak oldu.

Natasha, Iron Man’i Yardım İçin Çağırabilir

Tony Stark Iron Man

Geçtiğimiz Comic-Con’da, Marvel H Hall isimli bir panel düzenlemişti. Black Widow filmi tanıtılmadan önce ekranlara yansıtılan görüntü, Civil War’da Tony’nin Natasha’yı “Senin için geliyorlar” diyerek uyardığı sahneydi. Ayrıca Natasha’nın birilerinden kaçtığı bir sahne de gösterilmişti. Bu görüntünün verilmesiyle imâ edilen şey ise Black Widow filminin Natasha’nın Birleşmiş Milletler’den kaçtığı zaman dilimini ele alacağıydı. O yüzden filmin Iron Man kısmına bu sahneden bağlanılacağı ve Natasha’nın kaçmak için Tony’nin yardımını isteyebileceği öngörülüyor. Civil War’daki hava alanı sahnesinde, Natasha Cap’in kaçmasına yardım etmiş olsa da Tony’le arkadaş kalmaya devam etmişti. Black Widow’un zor durumdayken ondan yardım istemesi de beklenmeyecek bir şey değil.

Ancak tekrar belirtmeli; Tony’nin Natasha’nın yanında yer alması sadece bir olasılık. Iron Man’in sadece flashback sahnelerinde görünmesi de söz konusu. Black Widow filmi sadece Civil War ve Infinity War arasındaki hikâyeyi değil, Natasha’nın öz geçmişini de aydınlatacak. Bu yüzden onun Red Room’daki eğitimine veya Iron Man 2’da Tony ile arasında geçen konuşmalarına da flashback yapılabilir.

- Reklam -

Eğer konu Iron Man 2’daki zamanlara gelecek olursa, belki Downey yeni bir sahne çekmek zorunda bile kalmayacak. Çünkü yönetmenlerin çektikleri sahnelerin bir kısmını kestiklerini biliyoruz; buradan ufak parçaların Black Widow’a eklenmesi de bambaşka bir olasılık.

ben iron man marvel

Deadline’ın Marvel’ın vermek istemediği bir sırrı bu şekilde ağzından kaçırması çok ilginç bir durum. Daha sonra, kafamız karıştı veya yanlış anlamışız gibi bir haberle izleyicilerin umutlarını suya düşürmemelerini umuyoruz.

Black Widow filmi, 1 Mayıs 2020’de sinemalarda olacak ve 4. Faz başlayacak. Marvel’ın 3. Faz yapımlarına, bakalım 4. Faz’ın dizileri ve filmleri kafa tutabilecek mi?

Sizce Tony Stark, Black Widow filminde yer alacak mı?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Black Widow İçin Neden Cenaze Töreni Yapılmadığını Avengers: Endgame Yönetmeni Açıkladı

* Avengers: Endgame Finalinde Iron-Man’in Hayatta Kalması Planlar Dahilindeymiş

* Avengers: Endgame Hakkındaki Bu Teori Iron Man’e Bakış Açınızı Değiştirebilir

* Hawkeye, Black Widow Filminde Gözükecek mi? Scarlett Johansson Açıkladı!

* Marvel’ın Gelecek Fazlarında Bizleri Neler Bekliyor?

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Toronto Film Festivali

44. Toronto Film Festivali Ödülleri Kazananları Açıklandı

ash pokemon şampiyon

Pokémon Serisinde Devrim: Ash Ketchum 22 Yıl Sonra Bir Şampiyona Kazandı