in

Kesinleşti: Quentin Tarantino Bir Star Trek Filmi Çekeceğini Doğruladı

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, bizzat yazıp yöneteceği yeni bir Star Trek filmi üstünde çalıştığını doğruladı.

tarantino star trek ust
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi, bundan birkaç yıl evvel Quentin Tarantino‘nun bir Star Trek filmi çekeceğine dair söylentileri sizlere duyurmuştuk. Bu haberi en az biz de sizler kadar şaşkınlıkla karşılamıştık elbette. Çünkü genelde Ucuz Roman ve Rezervuar Köpekleri gibi kan ve şiddet içeren filmlerle tanınır ünlü yönetmen. Kendisini bir Star Trek filmi çekerken hayal etmek bile gerçekten de tuhaf oluyor.

Gelgelelim tüm bunlar sadece söylentilerden ibaretti. Ancak Tarantino geçtiğimiz günlerde Slash Film‘e verdiği bir röportajda bu dedikoduları büyük oranda doğruladı. Hatta filmin senaryosunu çoktan yazdığını açıkladı.
Star Trek filmi çok büyük bir olasılıkla gerçekleşecek. Son filmimle uğraştığım için bir süredir o ekiple iletişime geçmedim. Ama hikâye ve senaryo hakkında konuştuk. Senaryo çoktan yazıldı ve Once Upon a Time in Hollywood‘un çekimleri biter bitmez o projeye dönecek ve tekrar konuşacağız.
Ünlü yönetmenin “o ekipten” kastı, Star Trek serisinin haklarını elinde bulunduran J.J. Abrams ve iş arkadaşları elbette. Zaten yeni filmin de Abrams’ın Kelvin evreninde geçeceği rivayet ediliyor. Kadroda da büyük oranda aynı oyuncuların yer alacağı söyleniyor. Ancak tüm bunlar sadece dedikodulardan ibaret.

Tarantino röportajda son filmi Once Upon a Time in Hollywood tamamlanmadan Star Trek’le ilgili hiçbir şey yapmayacağını açıkça belirtmiş. J.J. Abrams ise şu sıralar Star Wars: Episode IX ile meşgul bildiğiniz gibi. Yani elimizdeki bilgiler hâlâ çok kısıtlı. Yine de Tarantino’nun bunu doğrulaması bile başlı başına heyecan ve merak uyandırıcı bir gelişme. Beklemedeyiz…

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Çıksa da izlesek be:)

  2. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Tarantino sayesinde ilk Star Trek yapımını izlemiş olurum o zaman.

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Star trek ve into darkness güzeldi ama beyond’u tavsiye etmem serinin kötü yapımlarından.

  4. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Tarantino’yu severim. Star Trek’e ise taparım. Fakat ikisini de seviyor olmam bu filmin beni heyecanlandırmasına yetmiyor. Çünkü Tarantino’nun tarzı ile Star Trek’in geleneksel tarzı arasında bir uçurum var. Bu da beni bu film hakkında endişelendiriyor.

    Umarım Abrams’ınki gibi facia olmaz.

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Star Trek’ i Star Wars kadar sevmesem de Tarantino yorumunu aşırı merak ediyorum. Çok kişi izlesin diye PEGI’ yi düşürürlerse o zaman seyreyle gümbürtüyü… :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

night king

Game of Thrones’tan Karanlık Savaş Sahnesi Eleştirilerine Cevap: “Belki de Sorun Sizdedir”

indiana jones ust

Indiana Jones 5’in Senaristi Yine Değişti