in ,

Emin Alper’in Yeni Filmi “Kurak Günler”den İlk Fragman Paylaşıldı

Kurak Günler fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği filmin başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç yer alıyor.

kurak gunler fragmanı emin alper
- Reklam -
- Reklam -

Kurak Günler fragmanı yayınlandı. Emin Alper’in yönetmenliğini üstlendiği ve dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nde yapan filmin başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç bulunuyor.

Yönetmen, senarist, yapımcı ve akademisyen kimlikleriyle tanınan ve aldığı birçok ödülün yanı sıra daha fazlasına da aday olan Emin Alper, şimdiye dek Tepenin Ardı, Abluka ve Kız Kardeşler gibi yapımlarla adından tüm dünyada söz ettirmeyi başardı.

1974 doğumlu yönetmen, şimdi de dördüncü uzun metrajı olan yeni bir filmle daha sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk duyurulduğunda adı Balkaya olarak lanse edilen, fakat sonrasında Kurak Günler şeklinde değişen film bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri anlatıyor. Film, politik ve psikolojik gerilim türlerinin bir karışımı olarak lanse ediliyor.

- Reklam -

Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı filmde, ikili dışında Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz gibi oyuncular da yer alıyor.

kurak günler emin alper

Dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nde yapan Kurak Günler, daha sonrasında katıldığı Hırvatistan’ın köklü film festivallerinden 69. Pula Film Festivali’nde En İyi Film, Eleştirmenler Jürisi Özel Ödülü ve En İyi Ortak Yapım Ödüllerine layık görülmüştü.

- Reklam -

Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi olma özelliğini de taşıyan filmden ilk fragman kısa süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kurak Günler Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Türkiye, Fransa, Almanya, Hollanda, Yunanistan ve Hırvatistan ortak yapımı olan film, 22 Kasım 2022 tarihi itibarıyla sinema salonlarındaki yerini alacak.

Kurak Günler’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarih İçinde Zaman - Peter N. Stearns | Haftanın Kitabı #238

Tarih İçinde Zaman – Peter N. Stearns | Haftanın Kitabı #238

Invincible 3. sezon

Amazon’un Popüler Animasyon Dizisi “Invincible”ın 3. Sezon Çalışmaları Çoktan Başladı