in

Marilyn Manson, Stephen King İmzalı “The Stand”in Dizi Uyarlamasına Katıldı

Ünlü rock yıldızı Marilyn Manson, Stephen King’in The Stand (Mahşer) eserinden uyarlanan yeni dizinin kadrosuna katıldı!

Marilyn Manson
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in sinema ve televizyona uyarlanmamış kıyıda köşede kalmış birkaç eseri dışında, King uyarlamaları son hız devam ediyor. Sizlere, dilimize Mahşer olarak çevrilen bu post-apokaliptik korku romanı Mahşer (The Stand) uyarlamasından yeni bir haber getirdik. Üstelik “Marilyn Manson“lı bir haber!

10 bölümlük bir dizi olarak tasarlanan ve CBS All Access’te yayınlanacak The Stand dizisinin oyuncu kadrosu güncellenmeye devam ediyor.

Josh Boone’un başında olduğu projede şimdiye kadar açıklanan oyuncular şöyleydi: James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Greg Kinnear, Odessa Young ve Henry Zaga.

- Reklam -

Şimdiyse ünlü müzisyen Marilyn Manson da gemideki yerini aldı! Sons of Anarchy ve Salem gibi dizilerde de daha önce boy gösteren Manson, böylece Stephen King’in en meşhur romanlarından Mahşer’in yeni dizi uyarlamasında da bizlerle olacak.

- Reklam -

Müzik ve kültür dergisi Revolver‘a konuşan rock yıldızı şöyle dedi:
“Shooter Jennings ve ben Doors’un ‘The End’ parçasını, Stephen King’in romanından uyarlanan ve aynı zamanda aktör olarak da yer aldığım The Stand için cover’ladık.”
Böylece hem Marilyn Manson duyurusunu hem de dizide çalacak yeni bir cover’ı öğrenmiş olduk. Manson’ın hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Ülkemizde Altın Kitaplar tarafından yayınlanan Mahşer, insanların yüzde doksan dokuzunu yok eden, ölümcül bir grip virüsü salgınından sonra geriye kalan bir avuç insanın hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. İnsanlar en sonunda kendilerine bir lider aramaya başlarlar ve ortaya iki aday çıkar. Yaşlı rahibe Abagail ve King’in pek çok romanında karşımıza çıkan, Siyahlı Adam olarak da tanıdığımız Randall Flagg…

mahser stephen king

Bu vesileyle filmin yönetmeni Boone’un Mahşer hakkındaki görüşlerini de yeniden hatırlayalım:

“12 yaşındayken Mahşer’i yatağımın altına saklanarak okurdum ama vaftiz ailem kitabı bulmuş ve onu şömine de yakmıştı. Çok öfkelenip babamın FedEx numarasını çalmış ve King’e bir mektup yazım kitaplarını ne kadar çok sevdiğimi anlatmıştım. Birkaç hafta sonra eve geldiğimde Maine’den gelen bir paketle karşılaştım, içinde birkaç kitap vardı ve her biri King tarafından imzalanmıştı. Bana hayranı olduğum için teşekkür ediyor ve beni yazmaya teşvik ediyordu. Ailem King’in bu cömertliği ve inceliğinden çok etkilenip kitaplarını okuma yasağımı aynı gün kaldırdı. İlk filmimde King’i bir yan karakter olarak yazmıştım ve Mahşer’i ekranlara taşımak için beş yıldır uğraşıyorum. Stephen King ve Owen King’le birlikte King’in bu başyapıtını nihai versiyonunu sizlerle buluşturmayı hedefliyorum.”
Yeni uyarlamalar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Marilyn Manson takviyesinin dizinin reklamına epey bir katkı sunacağı gerçek. Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Back to the Future 4

Back to the Future 4 Sesleri Yükseliyor

Harry Potter

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın İlk Baskısından Biri Açık Artırmada Satılacak