in ,

Nightmare Alley Fragmanı: Guillermo Del Toro Yönetmenliğinde Yıldız Oyuncular Bir Arada

Nightmare Alley fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Guillermo Del Toro’nun üstlendiği filmde Bradley Cooper ve Cate Blanchett gibi isimler yer alıyor.

Nightmare Alley Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Nightmare Alley filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Oscar ödüllü yönetmen Guillermo Del Toro tarafından hazırlanan yapım, yıldız oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Hellboy gibi kendine özgü gişe rekorları kıran filmlerin yanı sıra Pan’ın Labirenti gibi karanlık fantastik filmleri yönetmesiyle tanınan Guillermo del Toro, en heyecan verici yönetmenlerden biri olarak adını duyurmaya devam ediyor. 13 dalda Oscar’a aday olan The Shape of Water (Suyun Sesi) yapımı ile En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Film Müziği ödülleriyle 90. Akademi Ödülleri’ne adını yazdırmayı başarmıştı. Şimdi de çekimleri geçen yıl gerçekleştirilen Nightmare Alley ile filmografisine ilgi çekici bir macera daha katmaya hazırlanıyor.

Film, başrolünde Bradley Cooper ve Cate Blanchett gibi isimlerin yer aldığı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip. Cooper filmde insanları manipüle etme yeteneğine sahip bir karnaval sahibi olan dolandırıcı Stan Carlisle’ı oynuyor. Stan’in hayatı, tehlikeli bir şekilde sapkın psikiyatrist Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett) ile tanıştığında alt üst oluyor. Filmde ikiliye eşlik eden isimler arasında Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara, Ron Perlman, Richard Jenkins, David Strathairn, Tim Blake Nelson ve Mary Steenburgen bulunuyor.

- Reklam -

Yapımcılığını Searchlight Pictures’ın üstlendiği filmden nihayet merakla beklenen ilk fragman paylaşıldı. Yaklaşık bir buçuk dakikalık ilk fragman, izleyicileri filmin tam ortasındaki karnavalın içine çekiyor ve onu dolduran eksantrik karakterlere dair bolca bakış sunuyor. Geçen günlerde ilk bakış görselleri de sunulan filmin fragmanına hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Nightmare Alley Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

- Reklam -

William Lindsay Gresham’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Nightmare Alley, daha önce 1947 yılında bir filme çevrilmişti. Yani del Toro’nun beyaz perdeye gelecek olan yapımı, romanın ilk uyarlaması olmayacak. Ancak yayınlanan yeni fragman ile birlikte yönetmenin bu çarpık hikâyeyi kendi tonlamasıyla izleyicilere sunacağı açık şekilde gözüküyor. Yönetmen daha öncesinde Nightmare Alley’in son çalışmaları The Shape of Water ve Crimson Peak gibi fantastik türde olmadığını, daha çok klasik bir kara film gibi olduğunu söyledi.

Del Toro’nun yeni macerası, 17 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Nightmare Alley’in yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce del Toro yine ilgi çekici bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkacak mı? Yönetmenin önceki yapımlarını izlediniz mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sis - Miguel de Unamuno | Haftanın Kitabı #189

Sis – Miguel de Unamuno | Haftanın Kitabı #189

Denis Villeneuve Marvel Sinematik Evreni Eleştiri

Denis Villeneuve Marvel Filmlerini Eleştirdi: “Kopyala Yapıştırdan Öteye Geçemiyor”