in ,

Orlando Bloom “Gran Turismo” Filminde David Harbour ile Başrolü Paylaşacak

Orlando Bloom, Gran Turismo filmi kadrosuna katıldı. Oyuncu ünlü video oyun serisinin beyaz perde uyarlamasında David Harbour ile başrolü paylaşacak.

Orlando Bloom, Gran Turismo filmi
- Reklam -
- Reklam -

Orlando Bloom, Gran Turismo filminde başrol olacak. Yıldız isim Sony Pictures ve PlayStation Productions imzalarını taşıyan beyaz perde uyarlamasının kadrosuna dahil oldu. Hollywood’un ünlü aktörü, başrolü Stranger Things dizisi ile ismini geniş kitlelere duyuran David Harbour ile paylaşacak.

Oyun tarihinin en çok satan yarış oyunları arasında yer alan Gran Turismo gerçek bir yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. King Richard filminin senaryosunda imzası bulunan Zach Baylin ve American Sniper yapımını yazan Jason Hall, uyarlamanın senaryosunu kaleme alıyor. Filmin yönetmeni ise District 9 ve Elysium gibi filmleri çeken Neill Blomkamp olacak.

Filmin oyuncu kadrosu ise oldukça dikkat çekiyor. David Harbour’ın geçen günlerde başrolde yer alacağı doğrulanırken şimdi de Orlando Bloom hamlesi geldi.

- Reklam -

Orlando Bloom, Gran Turismo uyarlama

Ünlü oyuncunun takvimi ise son zamanlarda oldukça yoğun. Aktör, Pete Davidson ve Naomi Scott ile birlikte yer aldığı A24 yapımı Wizards filminin çekimleri yeni tamamlandı. Ayrıca Bloom Red Right Hand filminin yapım aşamasını da yeni bitirmiş durumda.

Orlando Bloom, Gerçek Bir Yaşam Öyküsünden İlham Alan Gran Turismo Kadrosunda

İlk defa 1997 yılında Japonya’da Polyphony ve Yamauchi tarafından oyuncularla buluşturulan Gran Turismo gerçeğe en yakın sürüş deneyimini sunması ile yarış oyunlarını baştan yazmıştı. Grafikleri, fizik motoru ve küçük detaylara verdiği önem sayesinde oyuncular arasında hızla popüler olan yapım en çok satan yarış oyunları arasında kendisine yer bulmayı başardı. 4 Mart 2022 tarihinde yayınlanan serinin en son ve yedinci oyunu Gran Turismo 7 ise PlayStation 4 ve 5 için çıkış yaptı.

Beyaz perdeye uyarlanan filmin konusunun gerçek bir hikâyeye dayanıyor. Proje, oyun becerileri sayesinde bir dizi Nissan yarışmasını kazanan ve bu süreçte gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmasına yardımcı olan genç bir Gran Turismo oyuncusunun nihai dileğini gerçekleştirme hikâyesi olarak tanımlanıyor.

- Reklam -

Orlando Bloom, Gran Turismo film

Filmin şu an için 11 Ağustos 2023’te sinemalarda vizyona girmesi planlanıyor. Ancak henüz çekimleri başlamamış olan yapımın bu kısıtlı süre içerisinde yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

Siz Orlando Bloom’un da dahil olduğu Gran Turismo filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzak Dağlar ve Hatıralar - Orhan Pamuk

Orhan Pamuk’un Binlerce Sayfalık Notlarından Derlenen “Uzak Dağlar ve Hatıralar” Kitabı Okurla Buluşuyor

Genshin Impact anime

Ünlü Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Genshin Impact”in Animesi Geliyor