in

Russell Crowe, Thor: Love and Thunder Kadrosuna Katıldı

Russell Crowe, Thor: Love and Thunder kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu şu an için adı açıklanmayan gizli bir rolle Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yaptı.

Russell Crowe Thor: Love and Thunder
- Reklam -
- Reklam -

Russell Crowe, Thor: Love and Thunder filmi kadrosuna gizli bir rolle katıldı. Ödüllü oyuncu, DC’den sonra Marvel Sinematik Evreni’ne de adım atmaya hazırlanıyor.

Marvel Stüdyoları, 2019 yılındaki Comic-Con ile duyurduğu dördüncü aşama yapımlarını nihayet hayata geçirmeye başladı. Koronavirüs pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına almasıyla birlikte gerek yayın gerekse çekim takvimlerinde yaşanan ertelemeler ve iptaller azalıyor. Hayranların heyecanla beklediği Thor: Love and Thunder gibi yapımların çekimleri bu sayede başlamış bulunuyor.

Chris Hemsworth’un bir kez daha başrolde yer alacağı ve Taika Waititi yönetmenliğe geri dönecek olan dördüncü Thor macerası, Marvel Sinematik Evreni’nin belki de en çok beklenen yapımlarından biri haline geldi. Film ilk duyurulduğunda Natalie Portman’ın Jane Foster rolüyle geri döneceğini ve Mighty Thor’a dönüşeceğini öğrenmiştik. Ayrıca üçüncü filmin ve Avengers’ın da sevilen karakterlerinden Tessa Thompson’ın Valkyrie karakterinin de yeniden macerada olacağı bilgisini almıştık.

- Reklam -

Russell Crowe, Thor: Love and Thunder Oyuncu Kadrosu ile Görüldü

Russell Crowe Thor: Love and Thunder

Ardından Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale’ın filmin kötü adamı olarak Gorr the God Butcher rolüyle yapımda yer alacağı kesinleşti. Macera aynı zamanda Guardians of the Galaxy’nin üyelerini ve Lady Sif’i (Jaimie Alexander) de içerecek. Diğer yeni oyuncular arasında sahte Hela rolünde Melissa McCarthy var. Kesin olmamakla birlikte Matt Damon da filmde yer alabilir. Şimdi ise Russell Crowe’un da beklenen macerada görüneceği duyuruldu.

Deadline’ın haberine göre Russell Crowe, gizli bir rol ile Thor: Love and Thunder kadrosuna katıldı. Crowe’un katılımı, aktörün bir Avustralya’da oyuncu kadrosu ve ekibi ile görülmesinden sonra ortaya çıktı. Marvel, “eğlenceli bir cameo” ile izleyicileri şaşırtmak için bu rolü gizli tutmayı umuyordu. Ancak artık hayranlar Thor: Love and Thunder’da Gladiator ve Man of Steel aktörünün kimi oynadığını merak ediyorlar.

- Reklam -

Tüm cevaplar ya gelecek olan fragmanlarda ya da 6 Mayıs 2022’de filmin vizyona girmesi ile belli olacak.

Peki ya siz Russell Crowe’ın Thor’un yeni macerasındaki rolünün ne olacağını düşünüyorsunuz? Gizli ve sürpriz rol ne olabilir? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kaya akarsu ölüm

Oyuncu ve Seslendirme Sanatçısı Kaya Akarsu Hayatını Kaybetti

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi Sızdırıldı