in

Space Jam 2, LeBron James ile Geri Dönüyor!

90’ların sevilen sinema filmi Space Jam yepyeni bir yapımla karşımıza çıkacak. Üstelik bu sefer LeBron James ile birlikte!

Space Jam 2
- Reklam -
- Reklam -

90’ların en sevilen yapımlarından olan Space Jam, yeni filmiyle tekrar beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Basketbolun efsane isimlerinden Michael Jordan ile Looney Tunes karakterlerini buluşturan ilk film döneminde oldukça konuşulmuş ve popüler kültürün bir parçası hâline gelmişti. Yapım bu sefer de LeBron James ile geri dönmeye hazırlanıyor. Deadline’ın haberine göre Space Jam 2 16 Temmuz 2021’ de sinemalarda olacak.

Çizgi ve gerçek karakterlerin bir arada harmanlandığı filmin yönetmen koltuğunda Terence Nance otururken, yapımcı koltuğunda Black Panther ve Creed gibi filmlerden tanıdığımız Ryan Coogler yer alacak. Yapımın bir devam filmi mi yoksa yepyeni bir iş mi olacağına dair ise şu anlık bir bilgimiz yok.

space jam 2 lebron james

- Reklam -

Vizyona girecek diğer filmlerin çıkış tarihleri değişirken bazılarının tarihleri de daha erkene çekildi.

Warner Bros ayrıca Godzilla vs. Kong filminin çıkış tarihinin 13 Mart 2020’ye çekildiğini duyurdu. Bu değişikliğin nedeni filmin Fast & Furious 9 ile rekabete girmesinin istenmemesiymiş. Ama bu sefer de Fox’un Gambit’i ile yarışacak olan film bakalım nasıl bir gişe performansı elde edecek. Eh tüm bunlar olana kadar hemen önümüzde bizleri bekleyen bir Godzilla filmi daha var, Godzilla: King of the Monsters 31 Mayıs’ta sinemalardaki yerini alacak.

- Reklam -

Bunlara ek olarak daha önce Spider-Man: Far From Home ile kafa kafaya çıkması beklenen Annabelle 2’nin çıkış tarihi bir hafta geriye alınarak 28 Haziran’a çekildi.

Godzilla vs. Kong ile ilgili bildiğimiz her şeye buradan ulaşabilirsiniz, ayrıca Godzilla: King of the Monsters’ın fragmanını da buradan izleyebilirsiniz.

Peki sizler bu filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Sen cidden o filmin cıkacağına inanıyormusun?

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Ben sadece elçiyim. :smiley: Yazan zamanı söylüyorum.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Michael Jordan efsaneydi ve hep öyle kalacak. LeBron’u sevemedim bir türlü, Shaquille O’Neal daha sempatik o daha mantıklı olabilirdi :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the haunting of bly manor

The Haunting of Hill House’un 2. Sezonunda Henry James’in Meşhur Korku Romanı Var

yuksek doz curuyus ust

Çöküşün Çağı “Yüksek Doz Çürüyüş” ile Yeniden Yazılıyor