in

Çöküşün Çağı “Yüksek Doz Çürüyüş” ile Yeniden Yazılıyor

Beş yazarın kaleminden çıkan beş farklı distopyanın anlatıldığı “Yüksek Doz Çürüyüş”, Altın Kitaplar etiketiyle yakında raflardaki yerini alacak.

yuksek doz curuyus ust
- Reklam -
- Reklam -

Beş yazarın kaleminden çıkan beş farklı distopyanın anlatıldığı Yüksek Doz Çürüyüş raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Kitap bizleri, Metal Fırtına 5: Tengri’nin yazarları Orkun Uçar ve Umut Altın ile Mert Süğlün, Cem Can, Kadim Gültekin’in yazdığı beş farklı distopya dünyasına konuk olmaya çağırıyor. İnsan ruhunun dehlizlerinde gezecek ve bu beş dünyayı inceleyeceğiz.

Son yıllarda sadece Türkiye’de değil tüm dünyada distopya kitaplarına ilgi arttı. “1984” ve “Cesur Yeni Dünya” gibi türün klasikleri yeniden çok satanlara girdi ve aylarca zirvede kaldı. Sadece okur değil yazarlar da yaşadığımız dönemin atmosferinden etkilendiği için distopya roman üretimi arttı.

- Reklam -

“Yüksek Doz Çürüyüş” beş yazardan, beş distopya roman içeriyor.

S.O.D: Kusursuz, yıkılması imkansız bir distopya hayal etmiş Orkun Uçar. Yaşlı bir yazar, totaliter bir rejimin baskısını üzerinde hissediyor.

Corpus Mentis: Tuhaflıklarla dolu bir dünyada kendi bedenini arayan genç bir adamın macerasına davet ediyor bizi Umut Altın.

Çıkmaz Solak: Mert Süğlün distopik bir geleceğin birey üzerinde parça parça da gücünü göstereceğinin komik ama üzücü romanını bize sunuyor.

- Reklam -

Soggarth: Asteroidlerde madencilik yapacak şirketlerin kurulduğu haberlerini okumaya başladık. İşte Cem Can bizi bir asteroiddeki grotesk kabus distopyasına sokuyor, klostrofobik duygular yaşatıyor.

Tanrı Makinesi: Kadim Gültekin okurları geçmişteki bir distopya dünyası ve onun korkutucu ihtimalleriyle tanıştırıyor, tarihe bir başka gözle bakmamızı sağlıyor.

Tanıtım bülteni şöyle:
yuksek doz curuyusKaos merdiveninde kırık basamaklar…

“Yüksek Doz Çürüyüş”te beş ayrı Distopya dünyasına konuk olacaksınız. 5 yazar, insan ruhunun en karanlık, tehlikeli ve tekinsiz diyarlarına yolculuk yaptı. Sadece hayal gücünün kaçabileceği kalın duvarlı zindanlar inşa etti sizin için…

“Yüksek Doz Çürüyüş” yüklemesi başlıyor! Kusursuz totaliter rejimde şeytani akla sahip bir yazar, tepetaklak olmuş dünyada kendi bedenini arayan bir adam, bozulmuş sistemin çarkları arasında yaşamaya çalışan talihsiz bir solak, uzay boşluğundan daha karanlık ve tekinsiz asteroid kolonisinde cinayetleri araştıran bir müfettiş veya insanlığın şafağını başlatmanın ağır sorumluluğunu yüklenen bir uzay yolcusu olmaya hazır mısınız? Direnmek güzeldir…

Çürümenin ve çöküşün çağına hoş geldiniz!
480 sayfalık eser, Altın Kitaplar etiketiyle 27 Şubat’ta raflardaki yerini alacak. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

Volkan Şahin

15 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Edebiyata olan sevgisi babasıyla Sirkeci'ye gidip kitap aldığı çocukluk günlerinde başladı. Gazetenin birinin verdiği kuponları biriktirerek aldığı kitap setinin içerisinde, okuduğu ilk ciddi eser olan Suç ve Ceza ile tanıştığında on iki yaşındaydı. O gün Dostoyevski de, Edebiyat da onun için bambaşka bir boyuta ulaştı. Süperkahramanları sever, küçük bir çocukken koltuktan koltuğa zıplayıp "Ben Örümcek Adamım!" dediği rivayet edilir. Buna rağmen hiçbir zaman süperkahraman olmak istememiştir. Arada sırada meramını anlatmak için hikaye yazmayı sever. Fransız Dili ve Edebiyatı okuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Space Jam 2

Space Jam 2, LeBron James ile Geri Dönüyor!

Eastshade inceleme

Fantastik Ada ve Tuvallerimiz: Eastshade