in ,

David Ayer, Suicide Squad Filminden Kesilmiş Bir Joker Sahnesi Paylaştı

Suicide Squad filminden daha önce yayınlanmamış bir Joker sahnesi paylaşıldı. Yönetmen David Ayer, kendi istediği versiyonu yayınlatmakta kararlı gözüküyor.

Suicide Squad Joker
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad filmi gündem olmaya devam ediyor. Filmin yönetmeni David Ayer, Joker karakterinin daha önce yayınlanmamış bir sahnesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Hayranları tarafından büyük bir merakla karşılanan ancak vizyona girdiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaratan Suicide Squad hakkında tartışmalar devam ediyor. Film, özellikle Joker’in bazı sahnelerinin çıkarılmış olmasıyla çok konuşulmuştu. Çıktığı dönemde filmi izleyenlerden de bazı kopukluklar olduğu yorumları gelmişti. Daha sonra bu durumdan stüdyonun sorumlu olduğu ortaya çıkmış ve yönetmen David Ayer de rahatsızlığını dile getirmişti.

Hayranlarının hatırlayacağı üzere Justice League filmi yönetmen değişikliği nedeniyle benzer bir kaderi paylaşmıştı. Ancak daha sonra Zack Snyder’s Justice League adıyla dört parça halinde HBO Max’e geleceği duyuruldu. Bu kampanyanın başarılı olmasıyla birlikte Suicide Squad için de sosyal medyada #ReleaseTheAyerCut (Ayer versiyonunu çıkarın) hareketi başlamıştı. Uzun zaman sonra David Ayer, Jared Leto tarafından canlandırılan Joker’in kesilmiş bir sahnesini paylaştı.

- Reklam -

Yönetmen, söz konusu sahneyi Instagram hesabının hikâyesinde paylaştı. Sahnede Joker’in “Kendinden utanmalısın,” sözlerini sarf ettiği duyuluyor. Yüzündeki yaralarsa helikopter kazasından ve muhtemelen kendisi o esnada Task Force X’le konuşuyor.

Suicide Squad Filmi Kesilmiş Joker Sahnesi | İZLE

https://twitter.com/kryptonscodex/status/1350555951271714822

Ünlü yönetmen, kendi versiyonunun tamamlanmak üzere olduğunu da duyurdu. Geriye kalan tek şey ise stüdyodan onay almak. Ayrıca filmin kesilmiş sahnelerinin de bulunduğu versiyonun HBO Max’te yayınlanacağı iddiaları mevcut.

Hayranlar, filmin yeni versiyonunda boşlukların doldurulması ve Joker’e ne olduğunun anlatılması konusunda büyük bir beklenti içinde. Sahnelerin kesilmesi ve bazılarının yeniden çekilmesi kararı alan Warner Bros. ve DC’nin hikâyeyi bazı açılardan değiştirdikleri de düşünülüyor. Her şey, filmin tam halinin yayınlanmasıyla belli olacak.

- Reklam -

2016’da vizyona girmiş olan Suicide Squad beklenen başarıyı elde edememişti. Birkaç yılın ardından bu maceranın, James Gunn yönetmenliğinde yeniden çekileceği duyuruldu. Idris Elba ve John Cena’nın rol alacağı yeni filmde Harley Quinn rolünde bir kez daha Margot Robbie’yi göreceğiz. Yeniden çekimde Joker’in olmayacağı biliniyor. İlk filmde ikonik karakterin Jared Leto tarafından canlandırılmasını beğenmeyen hayranlar da mevcuttu. Ünlü oyuncu bu konuda bazı eleştirilere maruz kalmış olsa da bu rolü sevdiğini belirtmişti.

jared leto joker justice league

Son olarak Zack Snyder’ın yaptığı ek çekimlere Jared Leto’nun Joker rolüyle katıldığı duyurulmuştu. Hayranlar şu an için karakterin Justice League’de ne gibi bir işlevi olacağını merak ediyorlar.

Suicide Squad filminin David Ayer versiyonunun yayınlanacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Marilyn Manson zannettim :slight_smile:

  2. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Jared Leto’yu severim. Yönetmen çok dikkat çekmeye çalışıyor. Justice League harici bir filmde izlemek ve güzel işlenmiş bir karakter görmek iyi olurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Space Sweepers fragman

Space Sweepers: Netflix’ten Kore Yapımı Bilimkurgu Filmi

Snowpiercer 3. sezon onayı

Snowpiercer 3. Sezon Onayı Aldı: Trendeki Distopik Macera Devam Edecek