in

Jared Leto, Zack Snyder’s Justice League Çekimleri İçin Yeniden Joker Oluyor

Jared Leto, Joker rolüne geri dönüyor. Oyuncu, Zack Snyder’s Justice League filminin yeni çekimleri için ikonik karakteri bir kez daha canlandıracak.

jared leto joker justice league
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League için yapılan ek çekimlere Joker rolünde Jared Leto da katıldı. Ünlü oyuncu, ikonik karakteri bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor. Snyder’ın Adalet Birliği, beklenenden daha büyük bir yapım olarak dönecek gibi gözüküyor.

DC Sinematik Evreni, oldukça ilginç bir yıl geçiriyor. Bilindiği üzere Robert Pattinson’lı yeni The Batman filmi çekimleri halihazırda devam ediyor. Çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması beklenen The Flash filmi ile Ben Affleck ve Michael Keaton’un Batman rollerine bir kez daha dönecekleri duyurulmuştu. Ancak hayranlar adına muhtemelen en büyük sürpriz Snyder Cut olarak da bilinen Zack Snyder’s Justice League filminin HBO’da dört bölümlük bir dizi şeklinde geri döneceğiydi.

Hatırlanacağı üzere filmin 2016 çıkışlı sinema versiyonunda yönetmen Zack Snyder, kızı intihar ettikten sonra projeden ayrılmıştı. Warner Bros. da bu görevi Joss Whedon’a devretmiş ve kendine göre düzenleme yapmasına izin vermişti. Fakat son şekli hayranlar tarafından pek beğenilmemiş, sinema eleştirmenlerince de olumsuz eleştirilere tabi tutulmuştu. Bunun üzerine sadık hayranlar filmin Snyder’a ait olan versiyonunu görmek istediğini söyleyerek, yaklaşık 3 yıl boyunca sürecek bir kampanya başlatmışlardı. Kampanya meyvesini geçen yıl yapılan anlaşma ile vermiş olsa da, resmi duyuru geçen mayıs ayında yapıldı. Filme ait ilk kısa fragman da duyurudan yaklaşık bir ay sonra paylaşıldı.

- Reklam -

Zack Snyder's Justice League - Ek Çekim

Normalde filmle ilgili ek çekimlerin yapılmayacağı söyleniyordu. Daha doğrusu Zack Snyder’ın bu talepte bulunduğu ama Warner Bros. yetkililerinin kabul etmediği belirtiliyordu. Fakat sonunda gerekli onayın geçen ay çıktığı da duyuruldu. Şimdi ise çekimlere katılacağı söylenen kişiler arasında sürpriz bir isim var.

Zack Snyder’s Justice League Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

Jared Leto, devam eden yeniden çekimlerin bir parçası olarak Joker rolünü Zack Snyder’s Justice League filminde yeniden canlandıracak. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Batman ve Cyborg rollerini yeniden canlandıran Ben Affleck ve Ray Fisher gibi Jared Leto da ekibe katılacak. Fakat söz konusu çekimlerle ve konusuyla ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı. Yani Leto’nun filmdeki rolü sadece belirli bir sahneyi mi, geçmişten bir anıyı mı yoksa daha büyük bir bölümü mü içerecek şu an için belli değil. Bununla birlikte çekimlere farklı isimlerin de katılacağı ve HBO Max’te izleyeceğimiz Justice League’in sinemadaki versiyonundan büyük oranda farklılık içereceği belirtildi.

- Reklam -

Tamamı Zack Snyder’ın bakış açısından oluşacak yeni Justice League filminin HBO Max’te tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz paylaşılmadı. Ancak toplamda 4 bölümden oluşacak ve her bölümü birer saat sürecek yapımın 2021 yılının üçüncü çeyreğinde izleyicilerle buluşturulacağı söyleniyor.

jared leto joker

Jared Leto’nun da planlara dahil olması sizce ne ifade ediyor? Teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Teen Wolf Yıldızı Batman’i Canlandırmak İstiyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Zamanlar Dünyada - Murat k. Murat

Bir Zamanlar Dünyada: Murat k. Murat’tan Mitoloji, Distopya ve Kahanetlerle Dolu Bir Dünya Çağrısı

2020 Atillâ İlhan Edebiyat Ödülleri Kazananları

2020 Atillâ İlhan Edebiyat Ödülleri Kazananları Açıklandı