in

Zack Snyder’s Justice League Filminde Ek Sahneler Çekilecek: Ben Affleck ve Henry Cavill Geri Dönüyor

Zack Snyder’s Justice League filminde ek sahneler çekilecek. Ben Affleck, Henry Cavill ve daha pek çok oyuncu The Snyder Cut için dönüyor.

Zack Snyder's Justice League İncelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League filmi için yeni sahneler çekecek. Henry Cavill, Ben Affleck ve filmin diğer yıldızları maceraya düzgün bir son vermek için sete geri dönüyor.

2016 yılında vizyona giren ve Joss Whedon’ın son şeklini verdiği Justice League, gerek eleştirmenlerden gerekse seyircilerden olumsuz eleştiriler toplamıştı. Warner Bros. da bu nedenle DC Sinematik Evreni’ni dağıtmış ve yeni bir takım kurma arayışına girmişti. Ancak filmi çeken asıl isim Zack Snyder’dı ve seyirciler normalde iyi bir yapım olan Justice League’i Whedon’un yanlış bir yola sürüklediğini düşünüyordu. Bu nedenle yaklaşık üç yıl boyunca süren #ReleaseTheSnyderCut kampanyası yürüttüler

Nihayet bu çabalar sonuç verdi ve geçen mayıs ayında resmi olarak filmin Zack Snyder versiyonunun geleceği duyuruldu. Yeni versiyonun 2021 yılı içerisinde HBO Max’e geleceği ve her bölümü birer saatten oluşan toplam 4 bölüm şeklinde yayınlanacağı bildirildi. DC FanDome etkinliğinde de filmin ilk fragmanı paylaşıldı.

- Reklam -

justice league Ben Affleck ve Henry Cavill

Hayranların en çok merak ettiği ve hatta haberini alınca üzüldüğü konu, film için yeniden çekim yapılıp yapılmayacağıydı. Filmin HBO Max’e geleceği açıklandığı ilk zamanlarda Zack Snyder’ın bu yönde WarnerMedia’ya talepte bulunduğu ancak bir sonuç alamadığı yönünde haberler çıkmıştı. Şimdiyse işler değişmiş gibi görünüyor.

Zack Snyder’s Justice League Ek Çekimleri Bir Hafta Sürecek

The Hollywood Reporter’a göre Snyder, filmin en büyük yıldızlarından bazılarını geri getirerek; önümüzdeki aydan itibaren Justice League için yeni sahneler çekmeyi planlıyor. Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot ve Ray Fisher’ın, sırasıyla Batman, Superman, Wonder Woman ve Cyborg olarak, HBO Max serisi için ekstra çekimleri tamamlamak üzere geri dönmeleri bekleniyor. Ek çekimlerin yaklaşık bir hafta içinde tamamlanacağı bildirildi.

Justice League’in en önemli yıldızlarından bazılarının ek çekim için geri dönüyor olması, dikkate değer bir konu. Ben Affleck, Batman karakterini oynamaktan vazgeçmiş ve yerini Robert Pattinson’a bırakmıştı. Ancak şimdi The Flash’ta Kara Şövalye’yi tekrar oynamadan önce kısa bir süre rolüne dönecek. Bu arada Henry Cavill’ın Superman rolü için Warner Bros.’la üç filmlik bir anlaşma imzaladığı belirtiliyor. Yine de resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdi en azından dijital olarak bıyığını çıkarmaya gerek kalmadan Superman’i tekrar oynayacağını biliyoruz. En dikkate değer geri dönüş ise yaptığı açıklamalarla gündem olan Ray Fisher. Orijinal Justice League yeniden çekimlerinde Warner Bros. ile gergin bir savaşın ortasında olmasına rağmen, Snyder’ın vizyonunu tamamlamak için geri dönecek olması oldukça sevindirici.

- Reklam -

justice league zack snyder

Şimdilik çekimi yapılacak sahnelerin neyle ilgili olacağı veya yapımın finalini değiştirip değiştirmeyecekleri bilinmiyor. Ancak artık yeni yapımı beklemek için hayranların daha çok heyecanlanacağı bir gerçek.

Zack Snyder’s Justice League için gelen yeniden çekim haberleri sizleri sevindirdi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Witcher 2. Sezon Beklenmeyen Bir Karakteri Geri Getirebilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dreamhaven Blizzard

Dreamhaven Oyun Stüdyosu Kuruldu: Blizzard’ın Eski CEO’sundan Yeni Şirket

Hypatia Kimdir? Hayatı Eserleri

Hypatia Kimdir? İskenderiyeli Hypatia’nın Antik Çağın Karanlığına Meydan Okuyan Hayatı