in

The Batman Filminde Riddler Rolü Açıklandı

Robert Pattinson’lı DC’nin yeni The Batman filminde Riddler rolü belli oldu. Jim Carrey’nin varisi Paul Dano olacak.

The Batman
- Reklam -
- Reklam -

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstleneceği DC’nin The Batman filminde yeni bir rol daha açıklandı. Variety’nin haberine göre, The Riddler rolünün sahibi belli olmuş oldu.

Golden Globe ve BAFTA adayı Amerikalı oyuncu Paul Dano, yeni Batman filminde Bilmececi yani orijinal adıyla The Riddler rolüyle karşımıza çıkacak.

Bahsi geçen rol için (ve Penguin için) uzun zamandır Jonah Hill’in oldukça iddialı olduğu söyleniyordu. Ancak kısa bir süre önce Jonah Hill defterinin kapandığı resmen duyurulmuştu. Hemen ardından ise The Riddler rolü gerçek sahibini buldu.

- Reklam -

Jim Carrey’nin Varisi Dano Oldu

Little Miss Sunshine, There Will Be Blood, 12 Years a Slave, Love & Mercy gibi filmlerle dikkat çeken, pek çok ödülün sahibi ve birçoğuna da aday olan Paul Dano; artık yeni The Riddler.

Gerçek adı Edward Ed Nygma olan bu ikonik karakter, 1995 yılındaki Joel Schumacher’ın çektiği Batman: Forever filminde usta aktör Jim Carrey tarafından canlandırılmıştı. Şimdi yıllar sonra Bilmececi yeni bir oyuncunun ellerinde tekrar beyaz perdeye geliyor.

Edward Nygma/The Riddler karakteri ayrıca televizyonda izleme fırsatı bulduğumuz Gotham dizisinde Cory Michael Smith tarafından canlandırılmıştı.

- Reklam -

Böylece The Batman filmine birçok önemli rol netleşmiş oldu. Robert Pattinson’ı Batman olarak göreceğimiz yapımda, Catwoman için Zoe Kravitz’i izleyeceğiz. Komiser Gordon ise Jefrey Wright tarafından canlandırılacak.

DC’nin sıfırdan bir Batman serisine başlamayı düşündüğü bu ilk adımın senaryosu hakkında net bilgiler yok. Ancak oyuncular belli oldukça hikâyenin nerelere gidebileceğine dair yapılan tahminler de artıyor.

The Batman filminin vizyon tarihi şimdilik 25 Haziran 2021 olarak duyuruldu.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    En çok üzüldüğüm Jonah Hill’in Penguin rolünü reddetmesi bence çok iyi bir oyunculuk çıkarırdı.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Dc Batman evrenininde ana villian olarak Riddler’ı düşünüyor. Hatta, Hush hikayesinde az çok bunu gördük. Ama bu rol için çok daha ağır birini beklerdim. Hatta imkansız bile olsa Jim Carrey’i. Onu geçmesi imkansız bana göre. Jonah Hill zaten ayrı bir fiyasko. 10 milyon dolar istemek nedir ya ?? Ne zannediyo ki kendini, yada hangi filmden bu parayı almış. Halbuki bu role çok uygundu, baya da ses getirirdi, özellikle Dc’nin son dönemde baya parlaması sebebiyle.

  3. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Paul Dano’nun oyunculuğu iyi birisidir. Riddle üstüne oturmaz gibi geliyor. Jim Carrey olmadan o rolü doldurmak zor olacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

X-23

Logan’ın Yönetmeni X-23 Filmi Çekmek İstiyor

J.R.R. Tolkien Oxford Ev

J.R.R. Tolkien’in Oxford’daki Evi Satılığa Çıkarıldı