in

Logan’ın Yönetmeni X-23 Filmi Çekmek İstiyor

Logan’ın yönetmeni James Mangold, filmin en önemli karakterlerinden biri olan X-23 için özel bir film yapmak istediğini dile getirdi.

X-23
- Reklam -
- Reklam -

X-Men serisinin en çok sevilen filmlerinden biri olan ve 2017 yılında çıkan Logan, karakter için harika bir son olmasının yanı sıra X-23 gibi bir karakterin de başlangıcı oldu. Herkes bundan sonraki Wolverine filminin başkarakterinin Laura olacağını düşünüyordu ama beklenen film bir türlü gelmedi. Disney, Fox’un bütün yayın haklarını satın alınca Laura da kaderi belirsiz süper kahramanların arasına karıştı.

Bütün bu belirsizliklere rağmen görünen o ki filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan James Mangold X-23’den hâlâ vazgeçmiş değil. Milley Valley Film Festivali’nde The Playlist için röportaj veren James Mangold’a X-23 filmini yapıp yapmayacağıyla ilgili bazı sorular yöneltildi.

James Mangold Projeyi Hayata Geçirmekte Oldukça İstekli

Yönetmen, projeyle hâlâ ilgilendiğini ama bunun yakın zamanda olmayacağını açıkça ifade etti. Mangold, filmin çekilmesi için her ne kadar istekli olsa da projenin gecikmesindeki en büyük engelin Marvel’ın aşırı yoğun film takvimi olduğunu da belirtti.

- Reklam -

Henüz mutantların evrene nasıl dahil edileceğine karar veremeyen Marvel ekibinin şimdilik X-23 filmi yapması pek de olası gözükmüyor. Daha sırada X-Men ana serisi, Deadpool gibi çok daha merakla beklenen yapımların da olduğu düşünülünce X-23 filminin listenin sonlarına doğru olan yolculuğu devam ediyor. Yine de yönetmenin filmden vazgeçmemiş olması, hayranların er geç bir X-23 filmini görme umudunu yeşertiyor.

- Reklam -

Hugh Jackman’ın başrolünde olduğu ve son kez Wolverine karakterini canlandırdığı Logan filmi 2017’de çıkmış, X-23 karakterini de Dafne Keen canlandırmıştı.

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Wolverine’i bir şekilde tekrar evrene dahil ederler. X-23 de sağlam bir karakter; ama, her zaman Wolverine tercihimdir.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Tutmaz bu film…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neal Stephenson

Neal Stephenson’dan Dünyanın Sistemi Raflarda

The Batman

The Batman Filminde Riddler Rolü Açıklandı