in

Tower of Terror: Taika Waititi’den Scarlett Johansson’lı Disney Filmi Geliyor

Tower of Terror filmi geliyor. Yönetmenliğini Taika Waititi’nin üstleneceği Disney yapımının başrolünde Scarlett Johansson yer alacak.

Tower of Terror: Taika Waititi Yeni Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Tower of Terror filmi için hazırlıklar başladı. Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstleneceği yeni Disney yapımı belli oldu. Filmin başrolünde ise Scarlett Johansson yer alacak.

Taika Waititi yeni projelerle sinema dünyasını heyecanlandırmaya devam ediyor. 2007 yılında ilk uzun metrajı Eagle vs Shark’ı çeken Waititi, 2010’da Boy, 2014’te ise What We Do in the Shadows filmini gerçekleştirmişti. Aylak Vampirler ile ciddi bir çıkış yakalayan Yeni Zelandalı yönetmen, 2016’da bol ödüllü Hunt for the Wilderpeople’ı çekti. Ardından Marvel’ın Thor: Ragnarok filmi ile yeni bir dünyaya adım attı. Jojo Rabbit ile Oscar’ı alırken The Mandalorian gibi dev dizilerde yönetmenlik yapma şansı buldu. Şimdi ise daha önce Marvel ve Star Wars ile bir parçası olduğu Disney için yeni bir yapım gerçekleştirmek için kameranın başına geçiyor.

Waititi’nin yeni projesinde, kendisine 2 Oscar adaylığı ve 1 Oscar heykelciği kazandıran Jojo Rabbit’te de birlikte çalıştığı Scarlett Johansson eşlik edecek. Johansson daha önce Apple ile A24 ortak yapımı Bride’ın ve Marvel’ın Black Widow filminin de yapımcılığını üstlenmişti.

- Reklam -

Scarlett Johansson ayrıca 2019 yılında Marriage Story ve Jojo Rabbit ile kadın başrol ve yardımcı kadın oyuncu rollerinde Oscar’a aday gösterilmişti.

Tower of Terror Filmi Ünlü Disney Tema Parkı’nın İkonik Bir Parçasını Konu Alacak

Filmin yapımcılığını Scarlett Johansson ve Jonathan Lia isimlerinin sahibi olduğu These Pictures üstlenecek. Tower of Terror’ün senaryosu ise Inside Out ve Toy Story 4 ile tanınan Josh Cooley’ye emanet.

Tower of Terror aslında ünlü Disney tema parkının parçalarından birisinin ismi. Ziyaretçileri tepe noktasına kadar çıkartan ve ardından aniden yere doğru bırakan asansör, adrenalin tutkunlarının favorileri arasında.

Tower of Terror taika waititi yeni filmi Scarlett Johansson

- Reklam -

Daha önce aynı isimle çekilen 1997 tarihli televizyon filmi ile bu yapımın ise bir bağlantısı bulunmuyor. Steve Guttenberg ve Kirsten Dunst’lı o film, 1930’lu senelerde gizemli bir şekilde kaybolan bir grup insanın sırrını aydınlatmaya çalışan bir karakteri konu alıyordu.

Tower of Terror filminin tema parkının bu ürkütücü yerini nasıl işleyeceği konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Yapımın vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu hakkında da henüz bir açıklama yok.

Sizin bu filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Insider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Moonfall fragmanı halle berry

Halle Berry ve Patrick Wilson’lı Roland Emmerich Filmi “Moonfall”dan Fragman

Morbius Yorumları Jared Leto Sony Marvel

Morbius Fragmanı: Jared Leto’lu Sony ve Marvel Filmi Yolda