in ,

Yeni Dragon Ball Super Filmi 2022’de Geliyor

Yeni Dragon Ball Super filmi duyuruldu. Toei Animation, 9 Mayıs Goku Günü’ne özel 2022’de yeni bir maceranın vizyona gireceğini resmen paylaştı.

Yeni Dragon Ball Super Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Toei Animation, Goku Günü’nü yeni Dragon Ball Super filmi sürprizi ile kutladı. Stüdyo, 2022’de yepyeni bir filmin yayınlanacağını resmen duyurdu.

İlk defa 1984 yılında Akira Toriyama tarafından yaratılan Dragon Ball serisi, gerek mangaları gerek anime dizileriyle tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi kazanmıştır. Yıllar içerisinde farklı serilerle de izleyicilerin karşısına çıkan ünlü anime serisi, son olarak Dragon Ball Super dizisi ve 2018 yılında sinemalara gelen Dragon Ball Super: Broly ile biliniyor. Yeni duyurulan macera da Broly’nin devamı niteliğinde olacak.Broly’de olduğu gibi, Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama, devam filminin hikayesine liderlik ediyor.

Şu an için filmin resmi adı veya logosu belli değil. Ayrıca konusunun ne şekilde işleneceği de bilinmiyor. Toei Animation yaptığı açıklamada 2022 macerası ile ilgili şunları söyledi:

- Reklam -

“Yeni Dragon Ball filmi, 2015 yılında piyasaya sürülen anime serisine dayanan ikinci film olacak. Dragon Ball Super: Broly isimli ilk film 2018’de yayınlandı ve izleyiciler arasında büyük bir hit oldu. Dünya çapında 120 milyon doların üzerinde bir gişe rakamı elde etti.”

Dragon Ball Super 2022

Akira Toriyama’nın hayranların arzuladığı büyüleyici bir hikâyeyi sunmak için senaryoyu kendisinin kaleme aldığını belirterek devam eden açıklama şöyle devam etti:

Yeni Dragon Ball Super Filmi Benzersiz Olacak

“Toriyama, hikâye kompozisyonundan karakter tasarımına ve senaryonun satırlarına kadar, detaylara ve en yüksek kalite standartlarına büyük özen göstererek tutkuyla çalıştı. Dragon Ball’un tarihinde başka hiçbir şeye benzemeyen ve hayranları arasında kesinlikle gişe rekorları kıracak yeni bir film geliyor.”

- Reklam -

Ayrıca Akira Toriyama imzalı bir duyuru da yine stüdyo tarafından paylaşıldı.

“Dragon Ball Super: Broly’den sonrası yepyeni bir film şu anda yapım aşamasında! Tıpkı önceki filmde olduğu gibi, başka bir harika macera için hikâye ve diyalog prodüksiyonuna yoğun bir şekilde liderlik ediyorum. Henüz olay örgüsü hakkında çok fazla konuşamıyorum. Ancak beklenmedik bir karakter içerebilecek bazı aşırı ve eğlenceli maçlara hazırlıklı olmalısınız. Seyirciye harika bir yolculuk sağlamak için görsel estetik açısından keşfedilmemiş bir bölgeyi çizeceğiz. Bu yüzden herkesin yeni filmi dört gözle bekleyeceğini umuyorum!

Akira Toriyama Dragon Ball filmi

Peki ya sizler Dragon Ball Super serisinin ilk filmi olan Broly’yi izlemiş miydiniz? Ünlü serinin dizisi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Volvo Kamyonlar - Erlend Loe Doppler

Doppler’ın Devamı Volvo Kamyonlar Türkçede: Erlend Loe Geri Dönüyor

Bilimkuru Dizileri Az Bilinen

Az Bilinen 10 Bilimkurgu Dizisi: Gözden Kaçan Kült Yapımlar