in

The Batman Filminde Yeni Kostümün Renkleri Belli Oldu

Yeni söylentiye göre Matt Reeves imzalı The Batman filminde, başrol Robert Pattinson’ın giyeceği Kara Şövalye kostümünün detayları belli oldu.

batman yeni kostüm
- Reklam -
- Reklam -

25 Haziran 2021’de çıkacak The Batman filmiyle ilgili detaylar yavaş da olsa şekillenmeye devam ediyor. Yeni gelen haber, bir söylenti sonrası ortaya atılan yeni Batman kostümünün renkleriyle ilgili oldu.

TheComixKid adlı Twitter sayfasının verdiği bilgilere göre Batman’in kostüm rengi gri ve mavi olabilir.

Bunu bir söylenti olarak ele alabiliriz. Ancak güvenilir bir kaynaktan aldığımız duyumlara göre Batman’in kostümü içinde mavi ve gri renkleri barındıran, West’in giydiğinin modernize edilmiş bir hali olacak. Ancak sarı renk içermeyecek. Fakat en önemlisi bu aşağıdaki kostümde olduğu gibi beyaz gözlere sahip olacak.

Adam West Batman

Burada adı geçen “West kostümü”, Batman’in 1966’daki serisinde Adam West tarafından canlandırılan Batman’in giydiği kostüm. Klasik kostüm olarak da anılan ve içerisinde lacivert, gri ve sarı renklerini barındıran kostümü giyen oyuncu West, 9 Haziran 2017 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Fakat aynı seride Robin rolünü canlandıran Burt Ward, Arrowverse’ün Crisis On Infinite Earths (Sonsuz Dünyalardaki Kriz) bölümlerinde yaşlı Robin olarak yer alacak.

- Reklam -

Matt Reeves’in Hangi Çizgi Romanı Uyarladığı Belli Olmuş Olabilir

Mavi ve gri kostüme geri dönüş sinemadaki Batman karakteri için oldukça ilginç bir tercih olabilir. Halihazırda Tim Burton’ın yönettiği ve Michael Keaton’ın kara şövalyeyi canlandırdığı 89’daki ilk Batman’dan bu yana beyaz perdede (araya farklı tonda renkler girse de) siyah ağırlıklı kostümler tercih edilmişti. Son olarak Ben Affleck’in canlandırdığı Batman’in kostümü kapalı gri tonlarında ve siyah renklerindeydi.

Batman: The Long Halloween
Batman: The Long Halloween çizgi romanında tasvir edilen Batman.

Yeni Batman kostümü nasıl modernize edilecek şimdilik pek bir bilgimiz yok ama Matt Reeves’in “Batman: The Long Halloween” (Batman: Bitmeyen Cadılar Bayramı) hikâyesini uyarladığı da söylentiler arasında. Batman’in mavi ve gri renkteki kostümüyle gözüktüğü The Long Halloween, Jeph Loeb’in yazdığı ve Tim Sale’in çizdiği sınırlı serilerden. 1996’da yayınlanan çizgi roman, oldukça olumlu yorumlar almıştır.

Siz ne dersiniz? Mavi ve gri tonların ağırlıkta oldu ve beyaz gözlere sahip bir Batman kostümü beyaz perdede güzel olur mu?

Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı belirtebilirsiniz.


* Batman’in Simgesi | Bir İkonun Evrimi [İnfografik]

* Batman Rolünü Elinden Kaçırmış 9 Aktör

Kaynak: Cosmic Book News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Biz henüz Robert Pattinson’ ın nasıl bir Batman olacağı konusunu canlandıramadık zihnimizde. Kostüm konusuna daha çok var. :smiley: :smiley: :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sonunda gözleri beyaz olarak yansıtacaklar hele şükür. Kostüm zaten mantıken de mavi tonlarda olmalı. Orijinin başında Batman kostümü zaten mavi tondaydı. Umarım Flashpointteki gibi olur ya da ona yakın. Gerçi o Thomas Wayne Batman idi. Pattinson’ın biraz vücut yapması lazım. Bale gibi sıska bir Batman olmaz umarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gutenberg Galaksisi inceleme

Gutenberg Galaksisi: Kitle İnsanının Acınası Durumu

captain america chris evans

Captain America Defteri Chris Evans İçin Neredeyse Kapandı