in

Justice League 2 Geliyor mu? Zack Snyder Yaptığı Paylaşım ile Heyecanlandırdı

Zack Snyder’ın şükran günü için paylaştığı fotoğraf, Justice League 2 filmini bekleyen hayranlar için heyecan yarattı.

zack snyder justice league 2
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder şükran günü için paylaştığı fotoğraf ile Justice League 2 filmini bekleyen hayranları heyecanlandırdı.

DC Sinematik Evreni’ni beyaz perdede başlatan Zack Snyder, sosyal medyada gündem yaratmaya devam ediyor. Yönetmenin şükran günü için paylaştığı hindinin arka planında Final Crisis çizgi romanının yer alması hayranlarını heyecanlandırdı. Birçok kişi bunun Justice League 2 için erken bir “teaser” olduğu fikrinde. Buna ek olarak Clay Staub’un sosyal medyadan yaptığı paylaşım da merak konusu oldu. Snyder ile birlikte Zack Snyder’s Justice League, Army of the Dead gibi yapımlarda yardımcı yönetmen olarak yer alan Staub, Darkseid ve DeSaad’ın yer aldığı çizimi “Başlasın… #ZackSnydersJusticeLeague” şeklinde paylaştı. Ancak yönetmen daha sonra bunun sadece filmi izlerken kaleme aldığı bir çizim olduğu açıklamasını yaptı. Yine de sosyal medya üzerinde bu iki paylaşımın bağlantılı olduğu ve Justice League 2’nun senaryo sürecine girdiğini iddia edenler var.

Zack Snyder’ın geçmişte çeşitli filmleri bu şekilde duyurduğu düşünülünce hayranların teorilerinin mantıklı olduğu görülüyor. Daha önce Zack Snyder’s Justice League filmi için de defalarca son bulduğu ve artık gelmeyeceği konusunda haberler çıkmış, ancak sonunda beklenen film HBO Max üzerinden gösterime girmişti. Dolayısıyla yönetmenin paylaştığı görsel basit bir şükran günü mesajından daha fazlasını içeriyor olabilir.

- Reklam -

Zack Snyder Yönetmenliğindeki Justice League 2 Filmi Final Crisis Hakkında Olabilir

zack snyder justice league 2

Snyderverse özellikle Zack Snyder’s Justice League filminden sonra daha da konuşulan bir konu olmuştu. Özellikle DC evreninin genişlemesi konusunda yönetmenin fikirleri ve uygulamaları önem kazandı. Dolayısıyla görsel ve içine saklanan ipuçları DC Sinematik Evreni için çok şey ifade ediyor olabilir.

- Reklam -

Final Crisis çizgi romanı “kötü olanın kazandığı gün” şeklinde özetlenebilecek bir eser. İlk Justice League filminde Darkseid aradığı anti-yaşam denklemi bu eserde buluyor. Sonrasında süper kahramanların insanları yüz üstü bırakmasıyla Darkseid, Dünya üzerindeki milyonlarca insanı kendisine köle ediyor. DC Evreni’nin belki de en karanlık eserleri arasında yer alan eser, Snyder’ın uzun zamandır belli ettiği gibi Batman’in de ölümüyle sonlanıyor. Çizgi roman aynı zamanda Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Flash’ın gelecekten gelmesiyle gösterilen Crisis on Infinite Earths eserinin devamı niteliğinde.

Siz Zack Snyder’ın bu paylaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikrilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Carter: Mars Prensesi İncelemesi

John Carter: Mars Prensesi İncelemesi – Marslı Bir İnsan

Riders Republic Oyun İncelemesi

Riders Republic İncelemesi: Farklı Branşlarda Açık Dünya Spor