in

Zombieland Yazarından Ryan Reynolds İtirafı Geldi

Zombieland: Double Tap filminin senaristleri, Deadpool’un yıldızı Ryan Reynolds’ı ellerinden nasıl kaçırdıklarını anlattı.

Zombieland
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds, oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken bir isim. Green Lantern (Yeşil Fener) ile birlikte süper kahramanların dünyasına girip neredeyse kariyerini bitirmenin eşiğine gelen ünlü oyuncu, daha sonra Wolverine filminde başarısız bir Deadpool canlandırmasıyla şansını iyice zora sokmuştu. Yine de hem kariyerinden hem de Deadpool’dan vazgeçmeyen Reynolds, sonunda istediği Deadpool uyarlamasına 2016 senesinde kavuşmuştu.

Tabii Ryan Reynolds’ın böylesi beğenilen iki film ile ortaya çıkması onu, Hollywood’ta özellikle komedi filmleri için bir arzu nesnesine dönüştürdü. Son olarak Dedective Pikachu filminde Pikachu’yu seslendiren oyuncu, daha önce Deadpool filminde beraber çalıştıkları ve Zombieland filminin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in yapımlarında görmek istedikleri isimlerden birisi halie gelmiş.

Ryan Reynolds, Yoğun Takvimi Nedeniyle Filme Katılamamış

Reese ve Wernick, ilk Deadpool filminden sonra Ryan ile bir kez daha çalışmayı büyük bir coşku ile istemiş. Hatta onların tabiriyle bundan sonra sadece Ryan Reynolds filmleri yapmaya niyetlenmişler. Zombieland’in komedi ve aksiyon temasına; Ryan’ın mükemmel şekilde uyacağını düşünen ikili, ünlü oyuncunun yoğun film takvimi yüzünden bu fırsatı kaçırdıklarını itiraf etmekten çekinmiyor.

- Reklam -

Filmde ünlü oyuncunun Albuquerque karakterini oynaması düşünülmüş ama bu olmayınca rol Luke Wilson’a gitmiş. Senaristler ayrıca her ne kadar Ryan’ın filmde olmadığı için üzülseler de Luke’un kendileri için mükemmel bir iş çıkardığını da söylemeden edemiyorlar.

- Reklam -

Zombieland: Double Tap filmi geçtiğimiz hafta yurt dışında vizyona girdi. Ancak Türkiye için herhangi bir vizyon tarihi açıklanmadı.

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hubble

Hubble’ın Halefi Bir Testi Daha Geçti

Prison Break

Prison Break Yaratıcısı, Jack Ryan Dizisinde