in ,

“The Boys” Evreninde “Supernatural” Buluşması: Jared Padalecki Gelecek Sezon Diziye Katılabilir

Jared Padalecki, Jensen Ackles’ın ardından “The Boys” evrenine katılan bir diğer “Supernatural” yıldızı olabilir.

Jared Padalecki - The Boys 5. Sezon Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Jared Padalecki, The Boys 5. sezon kadrosuna katılmak için dizinin yaratıcısı Eric Kripke ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Prime Video’nun ses getiren anti kahraman dizisi The Boys, her sezonuyla kadrosuna dikkat çekici isimler dahil etmesiyle öne çıkıyor. Son olarak 3. sezonda Supernatural’dan Jensen Ackles’ı yapıma dahil eden dizi, şimdi ise gözlerini Supernatural’ın diğer başrolü Jared Padalecki’ye dikmiş durumda.

Supernatural dizisinin yaratıcısı Eric Kripke, yeni fenomeni The Boys için eski öğrencileri Winchester Kardeşler’i yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Jared Padalecki - The Boys 5. Sezon Winchester

Supernatural’ın yıldızı Jared Padalecki, dizinin yaratıcısı Eric Kripke ile yaptığı görüşmelerin ardından The Boys’un 5. ve son sezonuna katılmaya oldukça yakın. Deadline’ın haberine göre Padalecki dizide yer almak isteyip istemediği sorusuna coşkulu bir, “Evet!” cevabı verdi.

Jared Padalecki, The Boys 5. Sezon Kadrosuna Katılma İhtimali Hakkında Konuştu

Jared Padalecki verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

“Bugün (Eric Kripke ile) bir rol hakkında konuştuk. Şu anki oyunculuk hayatımda, sadece gerçekten önemsediğim projelerde veya gerçekten önemsediğim insanlarla çalışmak istiyorum. Eric ile ben sonsuza dek silinmez bir şekilde birbirimize bağlıyız.”

Padalecki sürpriz bir şekilde iptal edilen The CW dizisi Walker’a gelecek hafta veda edecek. Oyuncu için bir tutku projesi olan bu dizide Padalecki hem başrol hem de yönetici yapımcı olarak yer aldı. Ünlü oyuncunun programı ani bir şekilde serbest bir hâle geldiği için aktörün gelecek dönemi beklenenden daha hareketli geçebilir.

Jared Padalecki, verdiği söyleşide Kripke hakkında şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

Supernatural’ı o yarattı. Sam Winchester’ı o yarattı. Ruby’yi [Genevieve Padalecki] o yarattı. Ki onunla evlendim ve bir aile kurdum. Onu çok seviyorum. Mizahını seviyorum. Bir insan olarak ona, hikâye anlatıcılığına bayılıyorum. Bu yüzden sabırsızım. Sanırım [5. Sezon] gelecek yıla kadar çekilmeyecek. Ama telefon ettiğinde hazır olacağım. Sadece, ‘Tamam, ne zaman uçuyorum?’ diyeceğim.”

Jared Padalecki - The Boys 5. Sezon

Eğer anlaşmaya varılırsa Padalecki, Jensen Ackles’ın Soldier Boy karakterini canlandırdığı The Boys dünyasına katılacak. Soldier Boy, Captain America’nın bir parodisi olarak The Boys evreninin dikkat çeken karakterleri arasında yer alıyor.

The Boys 5. sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi. Dizi gelecek sezonu ile hikâyesini noktalayacak. Macera ise Gen V ve henüz ismi konulmamış Meksika’da geçecek bir başka dizi projesi gibi spin-off’lar ile devam edecek.

İlginizi çekebilir: Supernatural Geri Dönebilir

Jared Padalecki’nin The Boys evrenine dahil olma ihtimalini siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oshi no Ko Live-Action Uyarlamasından İlk Fragman

“Oshi no Ko” Animesinin Live-Action Uyarlamasından İlk Fragman: Yayın Tarihleri Belli Oldu

David DeLuise - Yeni Wizards of Waverly Place Dizisi Wizards Beyond Waverly Place Kadro

David DeLuise, Yeni “Wizards of Waverly Place” Dizisinde Jerry Russo Rolünü Yeniden Canlandıracak