in ,

Robert Pattinson ve “Smile”ın Yönetmeni, Kült Korku Filmi “Possession”ı Yeniden Çekiyor

Kült korku filmi “Possession” yeniden çekiliyor. Ünlü oyuncu Robert Pattinson ve Smile ile adından söz ettiren Parker Finn, çalışmalara başladı.

Possession, Robert Pattinson Yapımcılığında Yeniden Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Possession filmi yeni bir ekiple beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Ünlü aktör Robert Pattinson, Smile yönetmeni Parker Finn ile güçlerini birleştirerek kült korku filminin yeniden çekimi için çalışmalara başladı.

1981 yılında Andrzej Zulawski’nin yönetmenliğinde çekilen Possession, dönemin en tartışmalı korku filmlerinden biriydi. Film, zamanla kült statüsüne erişerek korku türünde kendine özgü bir yer edindi. Şimdi ise bu sıra dışı yapım, modern sinemanın önemli isimlerinden Robert Pattinson ve Smile’ın yönetmeni Parker Finn tarafından yeniden ele alınıyor.

Projeyle ilgili haberler kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Henüz yapım aşamasının başında olmasına rağmen A24, Netflix, Paramount, Sony ve Warner Bros. gibi büyük stüdyolar filmin haklarını almak için ciddi bir rekabete girdi. Parker Finn, filmin senaryosunu yazıp yönetmenin yanı sıra yapımcılığını da üstlenecek. Finn’in prodüksiyon şirketi Bad Feeling ve Pattinson’ın Icki Eneo Arlo firması, Vertigo Entertainment’ın Roy Lee ile birlikte projeyi hayata geçirecek. Lee, daha önce Zach Cregger’ın büyük beğeni toplayan Barbarian filminin de yapımcılığını yapmıştı.

- Reklam -

Robert Pattinson ve "Smile"ın Yönetmeni, Kült Korku Filmi "Possession"ı Yeniden Çekiyor

Robert Pattinson, Yeni “Possession” Filminin Başrolünde de Yer Alacak mı?

Possession, Soğuk Savaş dönemi Batı Berlin’inde geçen gerilim yüklü bir hikâyeyi anlatıyordu. Filmde Sam Neill’in canlandırdığı Mark adlı bir casus, görevden döndüğünde eşi Anna’nın (Isabelle Adjani) ondan boşanmak istediğini öğrenir. Ancak bu boşanma talebi, beklenmedik ve dehşet verici olayların başlangıcıdır. Anna’nın giderek daha da tuhaf ve ürkütücü davranışları, bir dokunaç canavarıyla ilişki kurmasına kadar varır. Zulawski’nin kişisel deneyimlerinden ilham alan film, ilk çıktığında beklenen ilgiyi görmese de, yıllar geçtikçe sinema eleştirmenleri ve izleyiciler arasında kendine sağlam bir yer edindi.

Possession - Kült Korku Filmi Yeniden Çekiliyor

Smile ile büyük bir başarı yakalayan Finn, bu projede de benzer bir etki yaratmayı hedefliyor. Gülümse, düşük bütçesine rağmen dünya çapında 216 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek 2022’nin en başarılı korku filmlerinden biri olmuştu.

- Reklam -

Robert Pattinson ise, The Batman 2 ve Bong Joon Ho’nun merakla beklenen Mickey 17 filmleri ile beyaz perdeye dönmeye hazırlanırken, yapımcı olarak da etkileyici projelere imza atma peşinde. Şu an için sadece yapımcı olarak projeye dahil olan Pattinson’ın filmin başrolünde de yer alması bekleniyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yok.

Possession - Robert Pattinson ve Parker Finn

Possession’ın yeniden yapımında Robert Pattinson’ın kamera arkası dışında başrolde de yer almasını ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hep yeniden çekim, devam filmi, süper kahraman filmi…Bir tane orijinal film yok ya piyasada.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nesli Tükenmiş Devasa Bir Kuş Türü Yeniden Dirilebilir

Nesli Tükenmiş Devasa Bir Kuş Türünü Geri Getirmek Mümkün Olabilir mi?

Yeni Regular Show Dizisi

Yeni “Regular Show” Dizisi Geliyor