in ,

Pixar İmzalı “Ters Yüz 2” Filmi Vizyona Girdi

Pixar’ın “Ters Yüz 2” filmi sinema salonlarında gösterime girdi. Popüler animasyon yapımı, yeni macerası ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ters Yüz 2 - Vizyonda - Inside Out
- Reklam -
- Reklam -

Disney ve Pixar’ın gişe rekortmeni animasyon filmi devam macerası ile geri dönüyor. Merakla beklenen Ters Yüz 2 filmi izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Üzüntü, Utanç, Tiksinti, Kaygı, Neşe, Öfke ve Bıkkınlık gibi her duygunun kendi karakterine sahip olduğu Ters Yüz (Inside Out) evreni, 9 yıllık aranın ardından bir devam macerası ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

2015 tarihli ilk filminde 175 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 857 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başaran Disney ve Pixar’ın popüler animasyonu, devam serüveniyle beyaz perdeye konuk oluyor. Serinin ikinci filmi Eylül 2022’de birçok heyecan verici yeni projenin duyurulduğu D23 Expo etkinliğinde tanıtılmıştı.

- Reklam -

Ters Yüz 2 - Vizyon - Inside Out

İlk macerasında çocukluk dönemi duygularıyla tanışan ve onları anlamaya çalışan Riley, Ters Yüz 2’de bu defa ergenliğin çalkantılı duygu dünyasına göğüs germek zorunda kalıyor. İzleyicilerin önceki yapımdan aşina olduğu duygulara bu defa Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık, Utanç gibi ergenlikle gelen yeni hisler eşlik ediyor ve Riley’nin kafası daha önce hiç olmadığı kadar karışıyor.

Riley hem sosyal hayatında hem de bedeninde yaşanan büyük değişiklere ayak uydurmaya çabalarken bir yandan da zihnindeki yeni dostlarını kontrol altında tutmaya çalışıyor.

- Reklam -

Filmin Türkçe dublajında Gupse Özay Üzüntü’yü, Aslı İnandık ise Kaygı’yı seslendiriyor.

Ters Yüz 2 filmi 14 Haziran 2024 tarihinde Paribu Cineverse salonlarında gösterime girdi.

Ters Yüz 2 filmi hakkında Geekyapar ile ortaklaşa hazırladığımız içeriğe göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik Paribu Cineverse reklamı içermektedir.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Delicious in Dungeon 2. Sezon Onayı

Netflix’in “Delicious in Dungeon” Animesi 2. Sezon Onayını Aldı

The Institute Dizi Uyarlaması - Stephen King - Ben Barnes

Stephen King’in “The Institute” Romanı Dizi Oluyor: Başrollerde Ben Barnes ve Mary Louise Parker Yer Alacak