in ,

“Winnie the Pooh” Temalı Korku Filmi “Blood and Honey 3” için Çalışmalar Başladı

“Winnie the Pooh: Blood and Honey 3” filmi duyuruldu. İkinci macerası yeni vizyona giren yapım, evrenini genişletmeyi sürdürüyor.

Winnie the Pooh Blood and Honey 3 Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey 3 filmi resmi onayı aldı. Rhys Frake-Waterfield’ın korku temalı Ayı Winnie adaptasyonları yoluna devam ediyor.

Çocuk kitapları yazarı A.A. Milne imzasını taşıyan Winnie the Pooh (Ayı Winnie) serisinin telif hakları üzerindeki koruma 2022 yılında sona ermişti. Kamu malı hâline gelen Ayı Winnie için ilk uyarlama ise korku türündeki Blood and Honey olmuştu.

Yönetmenliğini Rhys Frake-Waterfield’ın üstlendiği Winnie the Pooh: Blood and Honey 50 bin dolarlık mütevazı bütçesine karşın gişede 5,2 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Ardından hem devam filmi için onayı kaptı; hem de Bambi: The ReckoningPeter Pan’s Neverland Nightmare ve Pinocchio Unstrung yapımlarıyla çocuk masallarını korku türüne taşıma yolculuğunun kapısını araladı.

- Reklam -

Frake-Waterfield son olarak yeni tanıtılan Poohniverse: Monsters Assemble filmiyle “çarpık” çocuk eserleri kahramanlarını aynı filmde bir araya getirmeye hazırlandığını açıklamıştı.

Winnie the Pooh Blood and Honey 3 Film

Şimdi ise tüm bu yolculuğun temelindeki Blood and Honey’nin üçüncü filmi ile Poohniverse’ün bir adım daha ileri taşınacağı açıklandı.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 3 Filminin Onayı, İkinci Filmin Vizyona Girmesinden Hemen Sonra Geldi

Serinin ikinci filmi 26 Mart’ta sinema salonlarındaki yerini almaya başladı. Aradan geçen üç günün ardından Winnie the Pooh: Blood and Honey 3 için resmi onay çıkmış oldu.

Variety’nin haberine göre Kan ve Bal, üçüncü defa korku tutkunlarının karşısına çıkacak. Yeni macerada yönetmen Rhys Frake-Waterfield’ın, Scott Chambers ile birlikte Jagged Edge Productions çatısı altında projenin başına geçmesi bekleniyor.

Şu an için üçüncü filmin konusuna dair herhangi bir detay bulunmuyor. Ancak yeni filmin, önceki iki yapımın bütçesinden çok daha yüksek olacağı gelen bilgiler arasında. Artan bütçeyle birlikte yeni maceradaki gore dozunun da yükseleceği belirtiliyor.

- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Yeni Görüntüler

Yaratıcı ekip ayrıca Winnie the Pooh dünyasından Tavşan, Minik Fil Heffalump ve Woozle gibi karakterlerin de seriye dahil etmeyi planlıyor.

Twisted Childhood Universe (Çarpık Çocukluk Evreni) olarak tanıtılan seri; yoluna yeni maceralarla devam edecek.

Serinin ilk filmi Nikolai Leon tarafından canlandırılan Christopher Robin’in üniversiteye başladıktan sonra Yüz Dönüm Ormanı’na dönmesiyle başlıyor. Çocukluk yıllarındaki hayvan dostlarının onun yokluğunda tamamen vahşileştiğini keşfeden Robin, eski dostlarından canını zor kurtarıyor. İkinci filmde ise başrol Scott Chambers tarafından canlandırılıyor. Devam macerası, Pooh ve arkadaşlarının Robin’den intikam alma hikâyesini takip ediyor.

Üçüncü film için ise henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 3 filmi ile serinin devam edecek olması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Solo Leveling 1. Sezon Final Bölümü Yayınlanıyor

2024’e Damga Vuran Animelerden “Solo Leveling”in İlk Sezonu Sona Eriyor

The Monkey Filmi - Oyuncu Kadrosu - Stephen King

Stephen King Uyarlaması “The Monkey” Filminde Oyuncular Belli Oluyor: Elijah Wood ve Tatiana Maslany Kadroda