in

Injustice Beşinci Yıl, İkinci Cilt: Sona Çok Az Kaldı

Süper kahramanların birbirine girdiği Injustice serisinin tamamlanmasına yalnızca bir cilt kaldı!

injustice gods among us 5 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

Bir bilgisayar oyunundan doğan ve çizgi romanlarıyla son zamanlarda okuduğumuz en güzel çizgi roman serisine dönüşen Injustice‘ta sondan artık sadece bir cilt uzaktayız. Süper kahramanların hunharca birbirine girdiği, Superman ve Batman‘in çatışan felsefelerinin ışığında (yoksa karanlığında mı?) kutuplaştıkları bu seriye vedaya artık çok yakınız.

Önceki ciltlerde Justice League Dark‘ın ve bilimum kötü karakterlerin de dahil olduğu seride işler artık arap saçından da öte bir karmaşada. Peki buna kim dur diyecek? Superman‘in önü alınamaz diktatörlüğünün yanı sıra, her cilde eklenen yepyeni ama tanıdık karakterlerle işler tahminlerimizin çok ötesine gitti.

O zaman biz susalım, bu karmaşayı tanıtım bülteni kendisi anlatsın:

- Reklam -

Çok satan bilgisayar oyununun hikâyesinin sonuna doğru geri sayım sürüyor! Çelik Adam’ın Dünya düzenini demir yumrukla yönetmeye başlamasının beşinci yılı ve kötüler sahnenin Injustice besinci yil ikinci cilttam ortasında.

CATWOMAN. Direnişin en gözüpek askerlerinden biriydi. Fakat suç hayatına geri döndüğünde, yeni Nightwing ile, yani Batman’in oğlu Damian Wayne’in ta kendisiyle yüzleşirken dokuz canını birden kaybedecek mi?

HARLEY QUINN. Fanatik Joker hayranlığı, Batwoman’ın erdemli adalet anlayışı ve hoşlandığı yeni adam, Shazam arasında kalan Harley, yine kahkahalarını savurabilecek mi?

- Reklam -

BIZARRO. Lex Luthor ve Doomsday, Superman’in korku hükümdarlığının çarpık bir yansıması olan bu çarpık canavarı öldürmek üzere birlik olacaklar; Bizarro bu çarpışmadan sağ çıkabilecek mi?

ZSASZ. Vücudunda korkunç yara izleri olan seri katil, öyle haince bir suç işledi ki yaptıklarını sadece Superman’in yeni sağ kolu Damian Wayne’in ve onun en büyük düşmanının – babası Batman’in – güç birliği düzeltebilir…

Temelini aynı adlı bilgisayar oyunundan alan ve başlı başına bir fenomene dönüşen INJUSTICE: TANRILAR ARAMIZDA – BEŞİNCİ YIL İKİNCİ CİLT’in gücünün, dehşetinin ve ihtişamının keyfini çıkarın!

Bu ciltte Brian Buccellato’nun yazdığı ve yetenekli çizerlerden oluşan bir ekibin çizdiği INJUSTICE: GODS AMONG US: YEAR FIVE #8 – 14 sayıları bir araya getirilmiştir.

Çizgi Düşler‘den çıkan eserin çevirmenliğini Tulgan Köksal‘ın sürdürürken editör ise İlke Keskin. Görsel uygulama ise başarılı çalışmalarından tanıdığımız Ozan Çağatay‘a ait.
Böylece geriye tek bir cilt kalıyor. Beşinci Yıl, Üçüncü Cilt geldiğinde Injustice‘a veda etme vakti de gelmiş olacak. Güzel bir tempoyla seriyi bizlerle buluşturan Çizgi Düşler, bakalım son cilt ile ne zaman noktayı koyacak? Bekliyoruz. Hem de büyük merakla!

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

doctor who 13

Doktor Who’nun Yeni Sezon Oyuncularıyla Tanışın

tukenis kulubu inceleme

Tükeniş Kulübü: Bir Direnişin Öyküsü