in , ,

Morgan Freeman’lı Zamanda Yolculuk Filmi “57 Seconds”tan İlk Fragman

57 Seconds filminden ilk fragman paylaşıldı. Zamanda yolculuk temalı gerilim filminin başrollerinde Morgan Freeman ve Josh Hutcherson yer alıyor.

57 Seconds: Morgan Freeman'lı Zaman Yolculuğu Filmi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Zamanda yolculuk temalı 57 Seconds fragmanı yayınlandı. Morgan Freeman ve Josh Hutcherson, ailesi yok edildikten sonra intikam peşinde koşan bir blog yazarını konu alan bilimkurgu gerilim filminde bir araya geliyor.

Rusty Cundieff’in yönettiği bilimkurgu gerilim filmi, Edwin Charles Tubb’ın Fallen Angel adlı öyküsünden uyarlanıyor ve ailesinin yok edilmesinden sonra intikam arayışında olan bir teknoloji blog yazarını takip ediyor. Filmde, baş karakterin adalet arayışında kullanacağı zamanı değiştiren bir cihaz ortaya çıkıyor.

IGN tarafından tanıtılan resmi fragman, izleyicilere aksiyon ve gerilim dolu bir deneyim sunmayı vadediyor. Görüntülerde, Josh Hutcherson’ın canlandırdığı Franklin Fausti adlı bir blog yazarı görülüyor. Fausti, Freeman’ın canlandırdığı Anton Burrell’a karşı bir saldırıyı engelliyor ve ünlü teknoloji dehasının düşürdüğü bir yüzüğü buluyor. Bu yüzük, kullanıcısına 57 saniye geriye yolculuk yapma imkânı tanıyor. İki karakter sonunda bir araya geliyor ve zaman yolculuğu teknolojisini kullanarak Franklin’in ikiz kız kardeşinin ölümünden sorumlu olan ilaç şirketinin CEO’suna karşı adalet arayışına başlıyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

57 Seconds Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Zaman yolculuğu teması Back to the Future, Terminator, Primer ve Looper gibi birçok başarılı yapımın temel konusu oluşturdu. 57 Seconds filminde de zaman yolculuğu teması ön planda ama farklı bir yaklaşım benimsenmiş. Hutcherson’ın karakteri, gizemli yüzükle 57 saniyelik zaman yolculukları yapıyor. Bu fikir, diğer ünlü zaman yolculuğu filmlerinden biraz farklı, yine de bazı izleyiciler için sıradan gelebilir.

Edwin Charles Tubb’ın ödüllü hikâyesine dayanmasına rağmen, uyarlama The Toxic Avenger yeniden çevrimi filminin yazarı Macon Blair tarafından senaryolaştırıldı ve orijinal hikâyeden tanınmayacak kadar farklı hâle geldi. Ayrıca Morgan Freeman’ın da senaryonun bazı bölümlerini yazdığı belirtiliyor. Ancak oyuncunun 60 yıllık sinema kariyeri boyunca resmi bir yazarlık kredisi bulunmuyor.

- Reklam -

57 Seconds: Morgan Freeman'lı Zaman Yolculuğu Filmi Yolda

57 Seconds, 29 Eylül 2023 tarihinde bazı sinemalarda ve dijital platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Zamanda yolculuk bir filmin ana teması olması lazım izlemem için(bunu da izlerim ama aynı şevkle değil). Bu film de şevkle izlemeyeceğim zamanda yolculuk filmlerinden muhtemelen.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Back To the Future filminde sonra zamanda yolculuk temalı çok film olmadı, Morgan baba da var tadından yenmez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beterböcek 2 Hırsızlık- Heykel

“Beterböcek 2” Çekimleri Hırsızlık Nedeniyle Yarıda Kaldı: İkonik Heykel Çalındı

The Simpsons - Twitter Yeni Logo X Kehanet

1 Yeni Başarılı Öngörü: “The Simpsons” Dizisi Twitter’ın Yeni Logosunu Bildi