in , ,

“Scream” Serisinin Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi: “Abigail”den İlk Fragman

Abigail filminden ilk fragman yayınlandı. Radio Silence’ın Universal Monster korku filmi nisan ayında vizyona girmeye hazırlanıyor.

Abigail Fragmanı: Yeni Korku Filmi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Abigail filminin ilk fragmanı ve posteri paylaşıldı. Ünlü yönetmenler Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, Dracula’s Daughter dünyasını ekrana taşıyor. Daha önce Çığlık ve korku komedisi Ready or Not ile izleyicilerin dikkatini çeken Radio Silence ikilisi, Drakula’nın Kızı’nın dünyasına heyecan verici bir dalış yaparak bu nisan ayında vizyona girecek yeni bir sinema deneyimi vaat ediyor.

Filmde, aralarında korku sinemasının deneyimli isimleri Melissa Barrera (Scream VI) ve Kathryn Newton’ın (Paranormal Activity 4, Freaky) da bulunduğu bir oyuncu kadrosu, uğursuz bir komploya karışmış bir grup suçluya liderlik ediyor. Görevleri ise Abigail adında 12 yaşındaki bir balerini kaçırmak ve 50 milyon dolarlık bir ödül için onu bir gece kilitli bir malikanede korumaktır. Ancak Abigail sıradan bir çocuk değildir; babası muazzam bir güce sahiptir ve Abigail’in de kendine ait korkunç bir sırrı vardır. Fragman, gerilim arttıkça Drakula’nın sözde kızının suçluları teker teker ortadan kaldırdığı amansız bir takibi gözler önüne seriyor.

Film için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Abigail Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmde Melissa Barrera ve Kathryn Newton dışında ayrıca Dan Stevens, Alisha Weir, William Catlett, Kevin Durand, Angus Cloud ve Giancarlo Esposito gibi bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Abigail,19 Nisan 2024’te beyaz perdede yerini alacak.

Film için paylaşılan postere de aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Abigail Poster

Filmde yer alan Melissa Barrera, Filistin’e destek mesajları paylaştığı için kısa bir süre önce yeni Çığlık filminin kadrosundan çıkartılmıştı. Hemen ardından gelen bir haberle birlikte filmin bir diğer yıldız oyuncusu olan Jenna Ortega da ayrıldığını duyurudu. Son olarak ise yedinci film için yönetmen koltuğuna geçen Christopher Landon da henüz çekimlere başlamadan seriden ayrıldığını açıklamıştı.

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Cruise Warner Bros. Discovery Anlasmasi

Hollywood’da ‘Oyun Değiştiren’ Hamle: Warner Bros. Discovery, Tom Cruise ile Anlaştı

Top Gun 3 - Tom Cruise

“Top Gun 3” Geliyor: Gişe Rekorları Kıran Seri Macerasına Devam Ediyor