in ,

“Aile Arasında 2” Duyuruldu: İşte Gülse Birsel İmzalı Devam Filmine Dair İlk Bilgiler

Aile Arasında 2 filminin geleceği kesinleşti. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazacağı filmin başrollerinde yine Engin Günaydın ve Demet Evgar yer alacak.

Aile Arasında 2 Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Aile Arasında 2 filmi geliyor. Gülse Birsel imzalı, Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasında yer alan ve başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar gibi isimlerin yer aldığı yapım, devam macerası ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstlendiği ve Türk sinemasının gişe anlamında en başarılı filmlerinden biri olan Aile Arasında, 2017 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki yapım, aile ilişkilerini ve değerlerini konu alırken, seyirciye eğlenceli ve duygusal bir deneyim sunmayı amaçlıyordu.

Filmde Engin Günaydın ve Demet Evgar dışında ayrıca Erdal Özyağcılar, Gülse Birsel, Şevket Çoruh, Devrim Yakut, Fatih Artman ve Su Kutlu gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı bir aile hikâyesine odaklanıyordu.

- Reklam -

Aile Arasında 2 Filmi Geliyor

İlk filmin hikâyesi şu şekildeydi: Fikret, eşiyle arasının bozulması sonucu ayrılmış ve depresyona girmiştir. Bu sırada Solmaz ile tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, ailesine yalanlar söyleyerek Adanalı sevgilisi Emirhan’la evlenmek istemektedir. Fikret’e, Solmaz’ın emniyet müdürü olan kocasını oynaması için teklif gelir. Zamanla düğün, damadın ailesinin de katılımıyla büyümeye başlar. Fikret, beklenmedik bir şekilde hayatının rolünü oynamak zorunda kalır ve düğün hazırlıkları sırasında yaşanan komik ve karışık durumlarla baş etmeye çalışır. Bu süreç, ailenin birbirleriyle olan ilişkilerini derinleştirirken, Fikret’in de kendi yaşamını ve ilişkilerini gözden geçirmesine neden olur.

Aile Arasında 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

İşte şimdi Birsen Altuntaş’ın haberine göre yıllardır gelip gelmeyeceği merak edilen Aile Arasında 2 filmi kesinleşti. BKM Film’in gelen yoğun istek üzerine yapımın devamını çekmeye karar verdiği belirtildi.

Hayranları mutlu eden ilk haber, ilk filmin kadrosunu büyük oranda koruyacağıyla ilgili. Yani tanıdık yüzler Aile Arasında 2 ile geri dönecek. Ayrıca Ozan Açıktan, ikinci film için de bir kez daha yönetmenlik koltuğuna oturacak. Senaryo da bir kez daha Gülse Birsel’e emanet.

- Reklam -

Aile Arasında 2 ne zaman çıkacak? sorusunun cevabı ise henüz net değil. Filmin çekimlerine önümüzdeki yılın yaz aylarında başlanması bekleniyor. Yani filmin çıkışı 2024’ün sonbahar veya kış aylarına kalabilir.

Aile Arasında 2 Filmi Geliyor

Gülse Birsel son olarak geçen yıl Disney+’ta yayınlanan Yılbaşı Gecesi filminin senaryosunu kaleme almıştı.

Devam filmi haberini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye ABD İade Edilen Kültür Varlıkları - Eserler

Yasadışı Yollarla Türkiye’den ABD’ye Kaçırılan 41 Kültür Varlığı İade Ediliyor

150 Milyon Yıllık 'Deniz Canavarı' Kafatası Bulundu

150 Milyon Yıl Önce Okyanuslarda Terör Estiriyordu: İngiltere’de Bir ‘Deniz Canavarının’ Kafatası Bulundu