in ,

Matt Damon ve Ben Affleck Netflix’in Suç Gerilim Filmi “Animals” ile Yeniden Bir Araya Geliyor

Animals filmi hazırlıkları başladı. Netflix’in yeni suç gerilim macerasında Matt Damon ve Ben Affleck onuncu kez bir araya geliyor.

Animals: Matt Damon ve Ben Affleck'ten Yeni Gerilim Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Animals filmi çalışmaları başladı. Hollywood’un dinamik ikilisi Matt Damon ve Ben Affleck, Netflix’te yayınlanacak suç gerilim macerasıyla onuncu kez bir araya gelmeye hazırlanıyor. Dostlukları oyunculuk kariyerlerinden öncesine dayanan ikili, yirmi yılı aşkın süredir birlikte çalışmaya devam ediyor.

Ben Affleck’in yöneteceği yapımda Matt Damon başrolü üstlenecek. Film hakkında detayların çoğu belirsizliğini koruyor olsa da, Damon yapımda oğlu kaçırıldıktan sonra zorlu bir sınavla karşı karşıya kalan bir belediye başkanı adayını canlandırıyor. Çift, oğullarının güvenli bir şekilde geri dönmesini sağlamak için hem politik hem de kişisel olarak tehlikeli sularda gezinmek zorunda kaldıkça hikâye daha da karanlık bir hâl alıyor. Senaryosunu Conor McIntyre’ın kaleme aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki mart ayında Los Angeles’ta başlaması bekleniyor.

Matt Damon ve Ben Affleck’in 1989 yapımı Field of Dreams filminde başlayan profesyonel yolculukları derin bir ortaklığa dönüştü. İkili 1997’deki Good Will Hunting’in başarısından Prime Video’daki son işbirlikleri Air’e kadar farklı türleri keşfederek sinemada birçok yapımda birlikte yer aldılar.

- Reklam -

Matt Damon Ben Affleck Air

İkilinin onuncu ortak çalışması olan Animals sadece konusuyla değil, aynı zamanda ikilinin önceki projelerinden farklı olarak bir suç geriliminde yeniden bir araya gelmesiyle de dikkat çekiyor. Ortak girişimlerinin çoğu Kevin Smith’in filmlerinde yer bulmuş olsa da, Animals macerası her iki aktöründe çok yönlülüklerini sergiliyor gibi gözüküyor.

Matt Damon ve Ben Affleck’in Onuncu Sinematik Macerası Netflix’in “Animals” Filminde Karanlık Entrikaları Ortaya Çıkarıyor

Filmin yapımcılığını, ikilinin 2022’nin sonlarına doğru kurdukları yapım şirketleri Artists Equity üstlenecek. Affleck’in yönettiği bir önceki işleri Air’in başarısı eleştirmenlerin beğenisini kazanmış ve ikilinin ilgi çekici anlatılarla izleyicileri kendilerine çekme becerilerini ortaya koymuştu.

Oscar ödüllü Argo ve The Town’ı da içeren yönetmenlik repertuarıyla Affleck ve Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ında önemli bir rol oynayacak olan Damon sinema dünyasını şekillendirmeye devam ediyor. Ancak şu an için filmde başka hangi oyuncuların yer aldığı veya Netflix’te ne zaman yayınlanacağı gibi soruların cevapları belirsizliğini koruyor.

- Reklam -

Animals: Matt Damon ve Ben Affleck'ten Yeni Gerilim Filmi


İlginizi Çekebilir: Ben Affleck, Netflix’in Seri Üretim Film Anlayışını Eleştirdi: “50 Harika Filmi Nasıl Yapabileceklerini Sorgulamalılar”


Ben Affleck ve Matt Damon ortaklığında gelecek yeni suç gerilim filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Until Dawn Film Uyarlamasi

Ünlü Korku Oyunu “Until Dawn” Film Oluyor

Kyoto Animation Kundakçısına İdam Cezası Verildi

Kyoto Anime Stüdyosu Kundakçısına İdam Cezası Verildi