in , ,

Senarist Greviyle Kesintiye Uğrayan Netflix’in “BioShock” Film Uyarlaması Yeniden Geliştirme Aşamasında

BioShock film uyarlaması geliştirme aşamasına geri döndü. Netflix, ünlü oyun serisinin yeni adaptasyonu konusunda Michael Green ile çalışmalara başladı.

BioShock Film Uyarlaması Netflix Geliştirme
- Reklam -
- Reklam -

BioShock film uyarlaması konusundaki uzun süren sessizlik bozuldu. Oyuncu ve senarist grevi sebebiyle çalışmalarına ara verilen yapım yeniden senaryo aşamasına geri döndü. Yapımın senaristliğini Blade Runner 2049 ve Logan gibi filmlerle tanınan Michael Green üstleniyor.

Video oyunlarının sinema uyarlamaları senarist grevinin bitmesi ile birlikte yeniden hız kazandı. Mortal Kombat, Sonic the Hedgohog, Mario ve Tomb Raider gibi yapımlardan sonra Netflix’in yapımcı koltuğunda yer aldığı BioShock serisi de kendi filmine kavuşmaya hazırlanıyor.

Oyuncuların merakla beklediği BioShock filmi de yeniden geliştirme aşamasına alınan yapımlar arasında. Michael Green uyarlamanın en etkili biçimde izleyicilerin karşısına çıkacağından emin. Collider’a konuşan yazar filmin yönetmeni Francis Lawrence ile yakın temasta olduğunu ve senaryo üzerinde ufak dokunuşlar yaptığını açıkladı.

- Reklam -

“Kelimelerinizi çok dikkatli seçin çünkü eğer böyle yapmazsanız Netflix’in hukuk bürosu tarafından tutulan bir lazer noktasını alnımda görebilirsiniz… Netflix (BioShock uyarlaması) hakkında çok heyecanlıydı. Grevden önce de öylelerdi, grevden sonra da aynı heyecanı yaşıyorlar. Grev bittiği gibi telefonum çaldı ve, ‘Ne durumdayız, bitiyor mu?’ gibi sorular sordular.

“Francis Lawrence ve ekibi ile senaryoyu gözden geçirip ufak değişiklikler yapmak üzere sık sık görüşüyoruz. Hepimiz filmin iyi olacağını düşünüyoruz. Hepimiz dallanıp budaklanan bu kocaman kâbusun gerçek olmasını istiyoruz ve umuyoruz. Umarım yakın zamanda yeni haberler verebilirim.”

BioShock Film Uyarlaması Netflix

BioShock Filmi Ünlü Video Oyun Serisini Netflix Ekranlarına Taşıyor

2007 yılında piyasaya sürülen ve çıkışının hemen ardından büyük beğeniyle karşılanan BioShock alternatif bir zaman çizgisinde yer alan 1960’lı yıllarda geçiyor. Oyun felaketle sonuçlanan bir çöküşe kadar ütopik bir barış içinde yaşayan etkileyici su altı şehri Rapture’da geçiyor. Oyuncuların verdiği kararların hikâye üzerinde etkili olması, grafik tasarımı ve etkili hikâyesi oyuncuları derinden etkilemişti.

- Reklam -

Filmin senaristliğini yapan Michael Green ise şu sıralar yine Netflix için hazırladığı Blue Eyed Samurai animesinin tanıtım faaliyetleriyle meşgul. Amber Noizumi ile birlikte yarattığı intikam temalı bir samuray hikâyesini takip eden dizi izleyicilerini 17. yüzyıla götürecek.

bioshock film netflix uyarlama

Netflix’in Take-Two Interactive ile birlikte yapıma aldığı BioShock uyarlaması için henüz oyuncu kadrosu açıklanmadı.

Sizin bu yeni oyun uyarlaması hakkındaki fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ofelya - Cem Akaş

Cem Akaş’ın İkonik Shakespeare Karakterine Farklı Bir Bakış Getirdiği “Ofelya” Raflarda

Kerberos'un Mezarı

İtalya’da Bulunan Mitolojik Fresklerle Süslü “Kerberos’un Mezarı” Hakkında Bilinen Tüm Detaylar