in , , ,

Netflix’ten Samuray Temalı Anime: “Blue Eye Samurai”dan İlk Fragman Yayınlandı

Blue Eye Samurai animesi geliyor. Netflix imzalı yapımdan ilk fragman yayınlanırken çizgi dizi seslendirme kadrosu ve ekibiyle dikkat çekiyor.

Blue Eye Samurai Animesi Netflix Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Blue Eye Samurai animesi için ilk fragman yayınlandı. Netflix birbiri ardına yakın gelecekte yayınlanacak anime yapımlarını tanıtmaya devam ediyor.

Netflix’in Drop 01 etkinliği aralarında Masters of the Universe: Revolution, Devil May Cry ve Tomb Raider: The Legend of Lara Croft gibi bilinen markaların da yer aldığı bir dizi anime dizisine ev sahipliği yaptı. Blue Eye Samurai ise bu dev markaların ardında kalsa da tarzı ve teması ile öne çıkmayı başardı.

Antik Japonya’da geçen anime, annesinin ölümünün ardından intikamın arayışına çıkan melez bir kılıç ustasının hikâyesine odaklanıyor.

- Reklam -

Blue Eye Samurai Animesi

Blue Eye Samurai Animesinin Konusu Ne?

Blue Eye Samurai’dan yayınlanan ilk fragman, kahramanın zanaatında en iyi olmak için yıllarca eğitim aldığı klasik bir Japon intikam hikâyesinin başlangıcıyla açılıyor.

Maya Erskine tarafından seslendirilen Mizu, Edo döneminde samuraylardan oluşan bir toplumla karşı karşıya kalıyor. Önyargı, ataerkil düzen ve bir dizi yetenekli düşmanla savaşmak kalan Mizu kendisini zorlu bir mücadelenin ortasında buluyor.

Blue Eye Samurai Anime - Netflix - Fragman

Görsel Tarzı ve Ekibiyle Dikkat Çekiyor

Öte yandan Blue Eye Samurai animesi görsel tarzıyla da öne çekiyor. Çizgi dizi ayrıntılarla dolu devasa binalar, animasyonundaki yüksek kare hızı, 2D ile 3D tarzların karışımı ve sinematografi açısından üzerine düşüldüğünü belli ediyor.

Blade Runner 2049, Logan, American Gods ve yeni Agatha Christie uyarlaması A Haunting in Venice’te görev alan Michael Green animenin senaristliğini üstleniyor.

Blue Eye Samurai - Netflix - Fragman

- Reklam -

Japon çizgi filminin seslendirme kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Masi Oka (Hawaii Five-0), George Takei (Star Trek), Brenda Song (Station 19), Randall Park (WandaVision), Darren Barnet (Never Have I Ever), Ming-na Wen (The Mandalorian), Harry Shum Jr. (Glee), Stephanie Hsu (Everything Everywhere All At Once), Cary-Hiroyuki Tagawa (Mortal Kombat), Mark Dacascos (Knights of the Zodiac) ve Kenneth Branagh (Oppenheimer).

Blue Eye Samurai Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Blue Eye Samurai animesi 3 Kasım 2023 tarihinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Blue Eye Samurai animesi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşarak topluluğun bir parçası olabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Daha fazlası için bizleri sosyal medya ve Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyor. İzlenir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aizanoi Antik Kenti Kozmetik Ürünler Bulundu

Kütahya’daki Aizanoi Antik Kenti’nde Roma Döneminden Kalma Makyaj Malzemeleri ve Aksesuarlar Bulundu

Titan Denizalti Film Oluyor

5 Kişi Hayatını Kaybetmişti: Titanik Enkazında Kaybolan Denizaltının Hikâyesi Filme Uyarlanıyor