in , , ,

Lara Croft Ekranlara Geri Dönüyor: Netflix’in “Tomb Raider” Animesinden Yeni Fragman

Tomb Raider animesi yolda. Netflix oyun uyarlamalarına bir yenisini daha eklerken Lara Croft bir kez daha izleyicilerle buluşuyor.

Tomb Raider Animesi - The Legend of Lara Croft Netflix - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Tomb Raider animesi geliyor. Netflix, ünlü oyun serisini çizgi film dünyasına taşımaya hazırlanıyor. Platform, Drop 01 etkinliğinde birbiri ardına ses getiren yapımlar açıkladı.

Devil May Cry’ın ardından gecenin konuşulan bir diğer animesi ise Tomb Raider oldu. Akış servisi yeni çizgi dizinin tam adının Tomb Raider: The Legend of Lara Croft olduğunu da açıkladı.

İlk olarak Eidos Interactive tarafından geliştirilen ve 1994 yılından beri oyun dünyasının önemli markalarından birisi olan Tomb Raider; şu sıralar uyarlamalar konusunda hareketli günler geçiriyor.

- Reklam -

Uyarlama haklarının Embracer Group’ta olduğu belirtilen Tomb Raider’ın hakları son olarak Amazon tarafından 600 milyon dolara satın alınmıştı. Amazon’un serinin bir sonraki oyununu yayınlamak için geliştirici Crystal Dynamics ile ortaklık kurduğu ve Lara Croft’a odaklanan bir film ve TV dizisi yapmak istediği biliniyor.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft Animesi

Şimdi ise anlaşması çok daha önceden tamamlanmış bir Lara Croft uyarlamasının yolda olduğu ortaya çıktı.

Netflix, 2021’den beri Lara Croft’u çeşitli formatlarda ekrana taşımanın yollarını arıyordu. Platform, Castlevania’nın başarısının ardından oyun uyarlamalarını anime formatında yapma konusunda istikrarlı bir rotaya sahip.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft Fragmanı  | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tomb Raider’ın yeniden başlatılması ve orijinal oyunlar arasındaki zaman çizelgelerini birbirine bağlaması açısından önemli bir konumda yer alacak. Ancak bugüne dek paylaşılanlar arasında The Legend of Lara Croft’un detaylarına dair pek fazla bilgi yer almıyordu.

- Reklam -

Netflix’in Drop 01 etkinliğinin bir parçası olarak yayınladığı tanıtım, ünlü markanın yol haritasına dair de ipuçları veriyor. Square Enix’in reboot kararı almasıyla Lara Croft anlatısı da yeniden şekilleniyor. The Legend of Lara Croft animesi, Lara’nın ilk günlerine ışık tutacak.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft Anime

Animede Lara Croft karakteri Marvel Sinematik Evreni’nde Peggy Carter’ı canlandıran Hayley Atwell tarafından seslendirilecek. Kadroda yer aldığı bilinen isimler arasında Zip rolüyle Allen Maldonado ve Jonah Maiava rolüyle Earl Baylon bulunuyor.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animesi 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesinde yayına girmesi bekleniyor.

The Legend of Lara Croft animesi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Animesi daha güzel görünüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cormoran Strike 7. kitap "The Running Grave" Çıktı

J.K. Rowling İmzalı “Cormoran Strike” Serisinin 7. Kitabı “The Running Grave” Çıktı

Michael Gambon Hayatını Kaybetti: Albus Dumbledore'a Veda

Albus Dumbledore Rolüyle Hafızalara Kazınan Michael Gambon 82 Yaşında Hayatını Kaybetti