in , ,

Bruce Lee’ye Odaklanan Anime Dizisi Geliyor: İşte “House of Lee”den İlk Fragman

Bruce Lee animesi “House of Lee” için ilk fragman paylaşıldı. Efsanevi dövüş sanatçısını anlatan yapım 2024’te yayınlanacak.

Bruce Lee Animesi "House of Lee"den İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Bruce Lee animesi House of Lee için ilk fragman yayınlandı. Dövüş sanatlarının efsane isminin mirası, kızı Shannon Lee tarafından yeni bir anime serisiyle yaşatılıyor.

House of Lee adını taşıyan bu aksiyon ve fantastik temalı anime dizisi, ilham kaynağını Bruce Lee’nin ünlü bir sözünden alıyor:

“Karanlıkta yürüdüklerinin farkında olmayanlar, hiçbir zaman ışığı aramayacaklardır.”

- Reklam -

Dizi, Beijing merkezli anime stüdyosu Shockunit Studio işbirliğiyle hazırlanıyor. Hikâye, Bruce Lee’nin dünyayı karanlık güçlerin ve gölgelerin ele geçirmesini engellemek için cesur savaşçılardan oluşan bir ekip kurma çabasını anlatıyor. Proje, Lee’nin özgün düşüncelerini, aksiyonu, kültürel unsurları ve tarihî derinliği anime formatında birleştirmeyi amaçlıyor.

Bruce Lee Animesi "House of Lee"den İlk Fragman ve Poster

Deadline’ın haberine göre House of Lee dizisinin fragmanı özel bir etkinlikle tanıtıldı. Bu fragman Bruce Lee’nin unutulmaz filmi Enter the Dragon’un 50. yıldönümü özel gösterimleri kapsamında gösterildi. Ayrıca 13-16 Ağustos tarihleri arasında bazı sinema salonlarında da fragmanın gösterileceği açıkladı.

Yeni Bruce Lee Animesi Efsanevi Dövüş Sanatçısının Kişiliğini Yansıtmayı Hedefliyor

Shannon Lee, projeyi hayata geçirmek için içerik platformu Shibuya ile işbirliği yaptığını belirtti.

“Anime, Bruce Lee’nin özgün kişiliğini en iyi şekilde yansıtabileceğimiz harika bir ortam. Bu ortamdaki aksiyon, fantastik, tarih, kültür ve yaratıcılık için olanaklar beni inanılmaz heyecanlandırıyor.”

Shannon Lee, projenin bağımsız bir topluluk kampanyası ile üretildiğini ve kreatif kontrolünü elinde tutmayı amaçladıklarını da vurguladı.

- Reklam -

Bruce Lee Animesi Geliyor

Shibuya’nın kurucu ortağı ve White Rabbit animasyonunun sanatçısı Emily Yang de projeye olan desteklerini şu cümlelerle açıkladı:

“Maneviyat temalarına ve içinizdeki şeytanlara karşı savaş gibi pek çok yöne  değindiği için kendimi hemen anlatıyla bütünleşmiş buldum. Bu çok kişisel bir hikâye olduğu için Shannon yaratıcı kontrolü elinde tutmak istedi. Shibuya olarak misyonumuz yaratıcıların tam da bunu yapmalarına yardımcı olmak. Bu nedenle bu projenin, parçası olmamız gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.”

İşte Bruce Lee Animesi “House of Lee”den İlk Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

1973 yılında erken yaşta hayatını kaybeden Bruce Lee, dövüş oyunlarının ve animelerin birçok karakterine ilham kaynağı olmuştu. House of Lee dizisinin duyurusu, bu ikonik figürün anime dünyasındaki etkisini bir kez daha yansıtıyor. Dizi, 2024 yılında izleyicilerle buluşmayı planlıyor. Heyecanla beklenen bu yapım, Bruce Lee’nin hızlı hareketlerini ve ünlü çığlıklarını anime dünyasına taşıyacak gibi görünüyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Kotaku

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Ne evmiş arkadaş?! Tüm evler çıktı bi bizim beklediğimiz ev çıkmadı. House, House of Dragon, House of Coven, House of Lee falan. Ya nerde bu House of Chains? Nedir çektiğimiz çile? House of the dying while waiting hanesi belirecek bu gidişle destede.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Umarım karaktere saçma espriler yaptırıp da Bruce Lee’nin o karizmasını batırmazlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

carl sagan kimdir hayati hakkında bilgi

Bilimi Dünyaya Sevdiren Carl Sagan Kimdir? Hayatı Hakkında 12 İlginç Anekdot

Tangled Live-Action Filminin Başrolü Florence Pugh Olabilir

Florence Pugh, “Tangled”ın Live-Action Filminde Başrol Olabilir