in ,

Florence Pugh, “Tangled”ın Live-Action Filminde Başrol Olabilir

Disney’in popüler animasyon filmi “Tangled”, live-action uyarlamasına kavuşacak gibi görünüyor ve başrol için düşünülen ilk isim Florence Pugh.

Tangled Live-Action Filminin Başrolü Florence Pugh Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Tangled live-action formatında beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor ve başrol için de Florence Pugh düşünülüyor.

Canlı aksiyon uyarlamalarının çağında, Disney’in popüler filmi Tangled için bir yeniden yapım planladığı beklenen bir gelişmeydi. 2010 yılında çıkış yapan Karmakarışık, büyük bir takipçi kitlesi kazanarak Disney’in en sevilen animasyon filmlerinden biri haline geldi.

Hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğenilen bir Tangled, dünya genelinde 590 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etti ve finansal olarak The Lion King’in 1994’ten beri en başarılı Disney animasyon filmi haline geldi. Aynı zamanda Disney şirketi için estetik ve pazarlama açısından yeni bir hareket başlattı. Prenses Rapunzel ve sihirli saçlarıyla dolu büyülü peri masalı, çocukların ve yetişkinlerin kalbini çalmayı başardı. Şimdi Disney bu sevilen hikâyeyi büyük ekranda live-action versiyonuyla yeniden hayata geçirme kararı aldı.

- Reklam -

Tangled Live-Action Filminin Başrolü Florence Pugh Olabilir

Fakat bu yeniden yapım haberi bazı hayranları heyecanlandırmak yerine, bunalmış hissettirebilir. Birçok hayran, sürekli olarak duyurulan canlı aksiyon yeniden yapımların sayısından dolayı bıkmış durumda. Neredeyse her ay yeni bir canlı aksiyon filmi duyuruluyor gibi görünüyor. Örneğin son olarak geçen nisan ayında başrolünde Dwayne Johnson’ın yer alacağı Moana live-action filminin çalışmalarının başladığı duyurulmuştu. Yazarlar ve film oyuncuları grevleri devam etse de, Disney bu yeniden yapım filmlerini stüdyonun çok ihtiyacı olan geliri sağlama konusunda bir strateji olarak görüyor.

Florence Pugh’lı “Tangled” Live-Action Filmiyle İlgili Henüz Resmi Bir Açıklama Yok

Gelen haberlerde Disney’in Florence Pugh’ı ikonik Rapunzel rolünü oynaması için düşündüğü söyleniyor. Florence Pugh, Little Women, Black Widow ve Oppenheimer gibi filmlerdeki rolleriyle tanınmış bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Ayrıca sahip olduğu etkileyici ses yeteneği henüz büyük ekranda tam anlamıyla sergilenmemiş durumda. Rapunzel gibi bir rol, ona bu yeteneği paylaşma fırsatını sunabilir.

- Reklam -

Florence Pugh, "Tangled"ın Live-Action Filminde Başrol Olabilir

Ancak live-action filmindeki rol dağıtımı veya kamera arkası ekiple ilgili resmi bir duyuru henüz yapılmadı.

Sizce Tangled için bu potansiyel oyuncu seçimi nasıl olur? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Dis Insider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bruce Lee Animesi "House of Lee"den İlk Fragman Yayında

Bruce Lee’ye Odaklanan Anime Dizisi Geliyor: İşte “House of Lee”den İlk Fragman

The Boy and the Heron Filmine İlk Bakış Görselleri Yayında

Miyazaki’nin “The Boy and the Heron” Adıyla Yayınlanacak “How Do You Live?” Filminden İlk Görseller