in ,

“Sabrina” ve “Gen V” Dizileriyle Tanınan 27 Yaşındaki Aktör Chance Perdomo Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Chance Perdomo 27 yaşında hayata veda etti. Genç oyuncu “Gen V” ve “Chilling Adventures of Sabrina” dizileriyle tanınıyordu.

Chance Perdomo Ölüm Haberi
- Reklam -
- Reklam -

Chance Perdomo geçirdiği motosiklet kazası nedeniyle yaşamını yitirdi. 27 yaşındaki oyuncunun ölüm haberi, aktörün menajeri tarafından doğrulandı.

Killed by My Debt dizisindeki performansıyla BAFTA adaylığı alan Chance Perdomo; Netflix yapımı Chilling Adventures of Sabrina dizisinde Ambrose Spellman rolüyle; The Boys spin-off’u Gen V’de ise Andre Anderson karakteriyle tanınıyordu.

The Wrap’in aktardığına göre Chance Perdomo geçirdiği motosiklet kazası sonrasında genç yaşta hayata veda etti. Kazayla ilgili ayrıntılar henüz netlik kazanmazken kaza sırasında başka kimsenin zarar görmediği bildirildi. Perdomo’nun temsilcileri de oyuncunun ölümünü doğruladı.

- Reklam -

Chance Perdomo

Perdomo’nun temsilcileri Shelter PR tarafından paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sanata olan tutkusu ve yaşama olan doyumsuz iştahı onu tanıyan herkes tarafından hissediliyordu. Sevgisi en çok sevdiği kişilerde yaşamaya devam edecek. Sevgili oğullarının ve kardeşlerinin yasını tutarken ailenin mahremiyet isteğine saygı gösterilmesini rica ediyoruz.”

Chance Perdomo 27 Yaşında Hayata Veda Etti

16 Ekim 1996 tarihinde Los Angeles’ta doğan ve İngiltere’de büyüyen Chance Perdomo, BBC Three yapımı Killed by My Debt’teki performansıyla En İyi Erkek Başrol Oyuncu dalında BAFTA’ya aday gösterilmişti. Perdomo Netflix’in popüler dizisi Chilling Adventures of Sabrina’nın yanı sıra Midsomer Murders, Hetty Feather ve Shakespeare & Hathaway: Private Investigators dizilerinde rol almıştı.

Beyaz perdede 2021 yılında After We Fell’de Landon Gibson karakterini canlandıran oyuncu; 2022 yapımı After Ever Happy ve 2023 yapımı After Everything’de bu rolü yinelemişti.

Chance Perdomo - Gen V

Perdomo son olarak Prime Video’nun Gen V dizisinin yıldızlarından biri olarak izleyicilerle buluşmuştu. Genç oyuncu manyetik manipülasyon yeteneğine sahip Andre Anderson karakterine hayat vermişti.

- Reklam -

Geçen günlerde Gen V dizisinin 2. sezon çekimlerinin yakında başlayacağı belirtilmişti. Şubat ayında ise Perdomo Gen V’nin yeni sezonu için heyecanını dile getirmiş; ayrıca henüz adı açıklanmayan bir filmdeki çalışmalarını da tamamladığını paylaşmıştı.

“Henüz açıklanmamış bir aksiyon komedisinin prodüksiyonunu yeni tamamladık. İzleyicilerin beni bu rolde görecekleri için heyecanlıyım. Yaşadığım en tatmin edici deneyimlerden biriydi. Şu anda Gen V 2. Sezon için hazırlanıyorum ve bu yılın sonlarına doğru başka bir olası proje daha var. Üretmeye devam etmeyi seviyorum.”

The Wrap’in aktardığına göre Chance Perdomo’nun ölümü nedeniyle Gen V 2. sezon prodüksiyonu ertelendi. Dizinin yapımcıları acı haberin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Bu olayı aklımız almıyor. Onu tanıyan ve birlikte çalışan bizler için Chance her zaman büyüleyici ve güler yüzlü, inanılmaz yetenekli bir sanatçı ve her şeyden öte çok nazik, sevecen bir insandı. Onun hakkında geçmiş zaman kipiyle yazmak bile anlamsız geliyor. Chance’in ailesi için çok üzgünüz. Arkadaşımızı ve meslektaşımızı kaybetmenin yasını tutuyoruz. Bu gece sevdiklerinize sarılın.”

Chance Perdomo hakkındaki hislerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR


Kayıp Rıhtım’ı Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cüneyt Arkın - Öykü - İkisi de Hastaydı

Cüneyt Arkın’ın 1956 Yılında Yayımlanan Öyküsü: “İkisi de Hastaydı”

Barack Obama - 3 Cisim Problemi Dizi Teklifi

Barack Obama, Hayranı Olduğu “3 Cisim Problemi”nin Dizi Uyarlamasında Oynama Teklifini Reddetmiş