in ,

Barack Obama, Hayranı Olduğu “3 Cisim Problemi”nin Dizi Uyarlamasında Oynama Teklifini Reddetmiş

Barack Obama’nın Netflix imzalı “3 Cisim Problemi” dizisinde kendisine teklif edilen küçük rolü reddettiği ortaya çıktı.

Barack Obama - 3 Cisim Problemi Dizi Teklifi
- Reklam -
- Reklam -

Barack Obama’nın 3 Cisim Problemi kitabına hayranlığı uzun yıllara dayanıyor. Eski ABD başkanının bu ilgisini bilen yapımcılar, Obama’ya bir cameo teklif etmiş. Ancak dizinin yaratıcılarından David Benioff’un aktardığına göre Obama bu teklifi esprili bir dille reddetmiş.

Eski ABD Başkanı Barack Obama, 2017 yılında New York Times‘a verdiği bir demeçte Cixin Liu’nun 3 Cisim Problemi kitabına hayranlık duyduğunu dile getirmişti. Obama seri hakkında “çok yaratıcı ve oldukça ilginç” değerlendirmesinde bulunurken sözlerine şöyle devam etmişti:

“Okuması oldukça eğlenceliydi, çünkü Kongre’deki işlerimin oldukça önemsiz görünmesine neden oluyordu. Endişelenmeye değmeyecek şeyler gibi…”

- Reklam -

3 Cisim Problemi Dizi 2024

Aradan geçen 7 yılın ardından Cixin Liu’nun Hugo ödüllü bilimkurgu romanı Netflix ekranlarında izleyicilerle buluştu. Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile The Terror’dan Alexander Woo imzasını taşıyan dizi; yayınlandığı gibi adından çokça söz ettirmeyi başardı.

Barack Obama’dan “3 Cisim Problemi” Dizisinde Oynama Teklifine Esprili Yanıt

David Benioff ve D.B. Weiss’ın aktardığına göre Barack Obama’ya 3 Cisim Problemi’nde oynaması için küçük bir rol teklif edildi. USA Today’e konuşan ikili, Obama’nın teklife nasıl yaklaştığını aktardı.

“Obama’yı bir cameo için ikna etmeye çalıştığımızda çok komik bir not gönderdi. ’Eğer gerçek bir uzaylı istilası olursa diye sanırım kendimi o krize saklamalıyım,’ yazıyordu. Gerçek bir istila olması ihtimaline karşı hazırlıklı olmak istiyor.”

Dizinin oyuncu kadrosunda Benedict Wong (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), Liam Cunningham (The Last Voyage of the Demeter), Eiza Gonzalez (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Tsai Chin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Alex Sharp (The Trial of the Chicago 7), Jonathan Pryce (The Two Popes) gibi isimler alıyor.

- Reklam -

Barack Obama - 3 Cisim Problemi Dizi Teklif

Cixin Liu’nun İngilizce adıyla Remembrance of Earth’s Past üçlemesinin ilk kitabından ekrana taşınan dizi; fizik, kozmoloji ve insanlığın dünya dışı yaşamla potansiyel bir ilk temas senaryosuyla karşı karşıya kaldığı durumda yaşadıklarını konu alıyor.

Yapımın 2. sezonu için henüz yeşil ışık yanmasa da görüşmelerin sürdüğü bildiriliyor.

İlginizi çekebilir: “3 Cisim Problemi” Dizi İncelemesi

Barack Obama’nın uzun yıllara yayılan 3 Cisim Problemi ilgisi hakkında sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chance Perdomo Ölüm Haberi

“Sabrina” ve “Gen V” Dizileriyle Tanınan 27 Yaşındaki Aktör Chance Perdomo Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Alex Garland Yönetmenliği Bırakıyor

“Ex Machina” ve “Annihilation” ile Tanınan Alex Garland Yönetmenliği Bırakıyor