in ,

Zack Snyder’ın Yeni Hedefi “Gears of War” Filmi: Ancak Oyun Geliştiricisinin Bir Şartı Var

Zack Snyder, Netflix’te yayınlanacak yeni “Gears of War” filminin yönetmeni olabilir. Ancak oyun geliştiricisi Cliff Bleszinski’nin bir şartı var.

Zack Snyder'ın Yeni Hedefi "Gears of War" Filmi: Ancak Oyun Geliştiricisinin Bir Şartı Var
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen Zack Snyder, video oyunlarından esinlenen bir film yapma isteğiyle gündemde. Ancak Gears of War oyununun yaratıcısı, en azından kendi projesi için yalnızca belirli bir koşulu yerine getirmesi durumunda kendisine yeşil ışık yakıyor.

Şu sıralar yıl sonunda Netflix’te yayınlanacak Rebel Moon ile adından söz ettiren Zack Snyder, kısa bir süre önce verdiği bir röportajda hayranlarına Gears of War veya Halo gibi popüler video oyunlarından uyarlanacak bir film yapma isteğini açıkladı. Fakat merakla beklenen bu film projesinde, orijinal Gears of War oyununun yaratıcısı Cliff Bleszinski’nin de söz hakkı var.

2006 yılında ilk oyunuyla başlayan Gears of War video oyun serisi, uzun bir süredir beyaz perdeye taşınma fikriyle gündemde. Farklı stüdyoların el değiştirdiği bu süreçte son olarak Netflix’in popüler oyunu film ve animasyon dizisi yapma planları arasına aldığı duyuruldu. Üstelik senaryo için Dune’un senaristi Jon Spaihts’ın görevlendirildiği belirtildi.

- Reklam -

Zack Snyder “Gears of War” Filmini Yönetebilir: Ancak Dave Bautista’nın da Projeye Katılması Şartıyla

Yakın bir zamanda IGN ile yapılan bir röportajda Zack Snyder, Gears of War veya Halo filminin yönetmen koltuğunda oturmayı düşünebileceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Gears of War’un yaratıcısı Cliff Bleszinski, Twitter (X) üzerinden projeye onay verdiğini ancak ana karakter Marcus’u sadece Dave Bautista’nın canlandırması koşuluyla kabul edeceğini belirtti.

Zack Snyder'ın Yeni Hedefi "Gears of War" Filmi: Ancak Oyun Geliştiricisinin Bir Şartı Var

Buna karşılık Dave Bautista’nın bu rolü üstlenmeye zaten sıcak baktığı da biliniyor. Hatta daha önce yaptığı açıklamalarda bu projeye ilgi duyduğunu ifade etti. Hayranlar da kendisinin yeni Netflix projesinde Marcus’a hayat vermesi adına kampanyalar başlatacağı söylendi.

Zack Snyder’ın daha önce Netflix ile imzaladığı anlaşma, ona geniş yaratıcı özgürlük sağladığı için dikkat çekiyor. Rebel Moon adlı Star Wars temalı filmi ve Army of the Dead serisinin devam filmi gibi projelerle Netflix ile işbirliği yapmış olan Snyder’ın, Bautista ile de iyi bir çalışma ilişkisi olduğu göz önünde bulundurulduğunda, Gears of War filminin yönetmenliği için doğal bir seçenek olduğu söylenebilir.

- Reklam -

Tüm bu bilgiler ışığında Zack Snyder’ın Gears of War filmi projesinin yönetmen koltuğuna oturma olasılığının yüksek olduğu ve bu durumun yönetmenin diğer projelerini nasıl etkileyebileceği merak konusu. Snyder ve Bautista gibi güçlü isimlerin projeye ilgi göstermesi, bu uzun süredir gündemde olan filmin artık gerçeğe dönüşme olasılığını daha da yükseltiyor.

Zack Snyder'ın Yeni Hedefi "Gears of War" Filmi: Ancak Oyun Geliştiricisinin Bir Şartı Var

Snyder’ın popüler oyun serisinden uyarlanacak filmi yönetme ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinemayla ilgili yeni haberler bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Zack baba God of War’ın filmini çek ya :smiley:

  2. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Gears of war’ın ilk oyunun çok severim. Ama Zack’e güvenmiyorum. Adam resmen karanlık filtre basınca filmlerin epik olduğunu filan düşünüyor. Gerçi Gears serisi için bu yeterli olabilir. Malum hikaye olarak çokta iyi bir oyun serisi değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İthaki Yayınları Açıklama

İthaki Yayınları’ndan Açıklama: “İddialar Gerçek Dışı”

Gran Turismo Özel Efekt Kullanımı

Görsel Diliyle Dikkat Çeken “Gran Turismo” Uyarlamasındaki Özel Efektlerin Perde Arkası