in ,

Christian Bale Yeni Filminde Frankenstein’ın Canavarı’nı Canlandıracak

Christian Bale’ın yeni projesi belli oldu. Oscarlı aktör, Maggie Gyllenhaal imzalı filmde Frankenstein’ın Canavarı’na hayat verecek.

Christian Bale - Frankenstein'ın Canavarı - Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Christian Bale yeni projesi için bir kez daha fiziksel değişim geçireceği bir süreç için çalışmalara başladı. Oscar ödüllü aktör Mary Shelley’nin ünlü eserindeki ikonik Frankenstein’ın Canavarı karakterini canlandıracak.

Fiziksel açıdan zorlayıcı tarzda filmlerde sık sık rol alan Christian Bale, özellikle 2004 tarihli The Machinist için 55 kiloya kadar düşmesiyle dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu şimdilerde Frankenstein’ın Canavarı için saçlarını kazıtmaya ve kilo almaya hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Bale, Maggie Gyllenhaal’ın The Bride of Frankenstein uyarlaması yeni filminde Frankenstein’ın Canavarı karakterini canlandıracak. Yapımın çekimleri ise gelecek haftalarda başlayacak.

- Reklam -

Christian Bale - Frankenstein'ın Canavarı - Yeni Filmi

Filmin oyuncu kadrosunda henüz rolleri açıklanmamış olsa da Bale’e eşlik edecek isimler ise Jessie Buckley (I’m Thinking of Ending Things), Annette Bening (NYAD), Penelope Cruz (Ferrari) ve Peter Sarsgaard (The Batman) şeklinde sıralanıyor.

Başlangıçta Netflix için geliştirilmesi planlanan yapımın prodüksiyonunu Warner Bros. devraldı. Film, Maggie Gyllenhaal’ın The Lost Daughter sonrası ikinci uzun metraj deneyimi olacak.

Yeni Christian Bale Filmi Aşkı Arayan Frankenstein’ın Canavarı’nı Takip Ediyor

Çoğu Frankenstein uyarlamasında olduğu gibi Gyllenhaal’ın filmi de Canavar’ın aşkı arayış yolculuğunu ele alacak. Yapımın konusu ise şu sözlerle tarif ediliyor:

“Film, kendisine bir arkadaş yaratmak için Dr. Euphronius’tan yardım almak üzere 1930’ların Chicago’suna giden mütevazı bir Frankenstein’ı takip ediyor. İkili, öldürülen genç bir kadını yeniden canlandırıyor ve Frankenstein’ın Gelini dünyaya gelmiş oluyor.”

Gyllenhaal’ın henüz resmi adı açıklanmayan filminde Gelin’i ya da Dr. Euphronius’u kimin oynayacağı şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Frankenstein'ın Gelini

Öte yandan şu sıralar Guillermo del Toro da şu sıralar bir Frankenstein filmi üzerinde çalışıyor. Del Toro’nun projesinde Canavar’ı Jacob Elordi (Saltburn) canlandırıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda ise Oscar Isaac (Moon Knight), Mia Goth (X), Charles Dance (Game of Thrones), Christoph Waltz (Django Unchained) ve Felix Kammerer (All Quiet on the Western Front) gibi isimler yer alıyor.

Del Toro’nun filminin çekimleri bu ay başlayacak ve yapım Netflix’te 2025’in sonlarına doğru yayına girecek.

Gyllenhaal’ın Frankenstein uyarlaması için de beklenen vizyon tarihi 2025. Aynı konuyu ele alan iki filmin yakın dönemlerde vizyona girmesi ise Hollywood için yeni bir durum değil.

Christian Bale’ın yeni rolü hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oscar Ödülleri Yeni Kategori - En İyi Oyuncu Seçimi - Casting

Oscar Ödülleri’ne 23 Yıl Sonra Yeni Bir Kategori Eklendi

The Conjuring 4 Korku Seansi Son Film

“The Conjuring 4” Serinin Son Filmi Olacak