in ,

“The Conjuring 4” Serinin Son Filmi Olacak

“The Conjuring 4” filmi, “Korku Seansı” serisinin son macerası olacak. Final yapımının yönetmenliğini Michael Chaves üstlenecek.

The Conjuring 4 Korku Seansi Son Film
- Reklam -
- Reklam -

The Conjuring 4 filmi ilke Korku Seansı serisi ana hikâyesini noktalamaya hazırlanıyor. Sevilen korku macerası dördüncü adımıyla beyaz perdeye veda edecek.

Yönetmenliğini ve yaratıcılığını James Wan’ın üstlendiği The Conjuring serisi sinema yolculuğuna 2013 yılında başladı. O tarihten beri Annabelle ve The Nun gibi spin-off’lar ve 2023 yılında geliştirilme aşamasına geçen TV dizisiyle zaman içerisinde geniş bir Korku Seansı evreni oluşturuldu.

Ana hikâyenin son filmi The Devil Made Me Do It ise 2021 yılında vizyona girmişti. Şimdi ise üçüncü filmi de yöneten Michael Chaves, ünlü korku serisine noktayı koymak üzere yönetmen koltuğuna geri dönüyor.

- Reklam -

The Conjuring 4 - Korku Seansı Final Filmi

Yaklaşık üç yıllık bir bekleyişin ardından The Conjuring 4 filminde yönetmen böylece belli olmuş oldu. Vera Farmiga ve Patrick Wilson tarafından canlandırılan paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın vakalarının etrafında dönen seri ana hikâyesini sonlandırmaya hazırlanıyor.

2022’nin sonlarında senarist David Leslie dördüncü bir Conjuring filminin geliştirilmekte olduğu duyurdu. Ancak o tarihte herhangi bir yönetmen belirlenmemişti.

The Conjuring 4 Filmi Final Niteliğinde Olsa da Korku Seansı Evreni Genişlemeyi Sürdürecek

The Hollywood Reporter, The Conjuring 4 filmi için Michael Chaves’le anlaşıldığını doğruladı. Bununla birlikte kaynaklar, dördüncü yapımın New Line’ın The Conjuring evreninin son ana filmi olacağını da ifade etti.

Vera Farmiga ve Patrick Wilson’ın son defa geri döneceği filmin çekimleri 2024 yılının yaz mevsiminde başlayacak.

- Reklam -

The Conjuring Dizisi Max

Serinin yaratıcılığını üstlenen James Wan, bir süredir ana hikâyeyi sonlandırmayı planladığını belirtmişti. Öte yandan dördüncü filmin resmi adı henüz kesinleşmese de kaynaklar The Conjuring: Last Rites olacağını öne sürüyordu.

Dördüncü yapımla ana macera tamamlansa da Conjuring Universe genişlemeyi sürdürecek. 2023’ün başlarında Wan ve yapımcı Peter Safran, Max platformu için bir Conjuring  dizisi geliştirilmesine başladıkları açıklamışlardı.

Bahsi geçen dizinin film serisindeki olaylardan sonra geçeceği ve Lorraine ile Ed’in büyük ihtimalle geri dönmeyecekleri de belirtiliyordu.

The Conjuring 4 ile ana hikâyenin sona ermesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Tırt olmasına rağmen çok sevdiğim bir seridir. Keşke testere gibi 10 tane filmini çekseler

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christian Bale - Frankenstein'ın Canavarı - Yeni Film

Christian Bale Yeni Filminde Frankenstein’ın Canavarı’nı Canlandıracak

High and Low: Denzel Washington ve Spike Lee'den Yeni Film

Denzel Washington ve Spike Lee, Yıllar Sonra Kurosawa Uyarlamasında Yeniden Bir Araya Geliyor